Pilates bij Wonen Plus Welzijn

Nieuws

NOORD-SCHARWOUDE - Wonen Plus Welzijn start vanaf vrijdag 19 januari met een blok van 10 lessen Pilates met Antoinet de Jong. Pilates wordt over de hele wereld beoefend door jong en oud, man en vrouw, geblesseerd en topfit. Ieder traint op zijn of haar eigen niveau. Bij Pilates komen lichaam en geest in balans.
Bewust leren bewegen, met concentratie, controle, coördinatie, ‘flow’, precisie en een diepe ademhaling. Enthousiast geworden? Belangstellenden zijn van harte welkom. Antoinet geeft een gratis proefles op vrijdag 12 januari 2018 om 16.00 uur. De effecten: De lichaamshouding wordt beter - de spieren van de romp worden sterker - de coördinatie wordt beter- de wervelkolom wordt soepeler en sterker - de bloedcirculatie verbetert - het verhoogt de longcapaciteit- spierkracht en flexibiliteit nemen toe - de oefeningen helpen stress en vermoeidheid te verminderen - de houding verbetert.
De serie lessen start op 19 januari van 16.00 tot 17.00 uur bij Wonen Plus Welzijn in de Anbouw, Dorpsstraat 610 te Noord-Scharwoude. Minima kunnen betalen met de Meedoen Pas (opvolger LangedijkerPas Vouchers) Meer info en aanmelding voor de proefles: tel. 0226-318050 of mail cursus@wonenpluswelzijn.nl