Knutselmiddag op Kinderboerderij 'de Beestenboel'

Nieuws

ZUID-SCHARWOUDE - Er kan op woensdagmiddag 2 maart, tussen 14.00 en 15.30 uur, weer naar lieve lust geknutseld worden in de gezellige boeren woonkamer van Kinderboerderij de Beestenboel.
Het is nog een verrassing wat er gemaakt gaat worden en de kosten bedragen slechts € 1,50 per kind. Op deze manier wordt de boerderij financieel gesteund en kunnen de kinderen nog iets leuks mee naar huis nemen wat altijd iets met dieren te maken heeft. Vorige keer zijn er voerderbakjes voor de buitenvogels gemaakt en die waren heel erg leuk!

Dikker en dikker

De vrijwilligers van Kinderboerderij "de Beestenboel" gaan zich zachtjesaan voorbereiden op de komende geboortegolf op de boerderij. En dat geldt natuurlijk helemaal voor alle drachtige geiten- en schapenmoeders. Je ziet ze dikker en dikker worden. Dit is altijd een heel drukke, maar wel supermooie tijd op de boerderij waar iedereen van mee mag genieten. De vrijwilligers hopen dan ook dat de bezoekers de boerderij regelmatig blijven bezoeken om niets van al dat moois te missen!
Kleine klussen

Oproep voor vrijwilligers voor NL-doe-dag. Bij deze wordt er gelijk een oproep gedaan voor mensen die willen meehelpen om de boerderij nog mooier te maken dan hij al is, door het doen van kleine klussen op de nationale NL-Doe Dag. Deze wordt dit jaar gehouden op zaterdag 12 maart. Leuk om te helpen, dan is de mogelijk om zich aan te melden op de boerderij tijdens openingstijden (woensdag-, zaterdag- en zondagmiddag tussen 14.00 en 16.00 uur) of door te bellen met J. Glas (0226-316400 (graag bellen in de avonduren).
De kinderboerderij is gelegen aan de Potjesdam 2 te Zuid Scharwoude.