'Gracht als beleving'

Nieuws

LANGEDIJK - Stichting Langedijk Waterrijk gaat op 11 juni het thema "Doorvaarbaar Langedijk" van een wat andere kant belichten. Met twaalf akkerschuiten varen de schippers door de Achterburggracht in Noord- Scharwoude.

De door dammen afgesloten delen van de Achterburggracht zijn onderdeel van het plan. Iedereen kan meevaren op om de optredens vanaf het water te beleven. Tegelijkertijd kunnen de deelnemers zien welke schoonheid en cultuur hier verborgen ligt.
Op vijf plaatsen per voorstelling zijn langs de route korte optredens gepland. De optredens duren elk 10 ongeveer minuten. Het Langedijker Koor zal optreden, Ma Murphy’s met Ierse pub-muziek, toneelgroep Metamorfose zal een voorstelling geven, er zal een West Friese spreker zijn en we laten een film zien hoe mooi alles zou kunnen worden qua doorvaarbaarheid. Er kunnen per voorstelling maximaal 144 mensen meevaren De voorstellingen zijn om 18.00 en 20.00 uur.
Opgave en kaartverkoop via www.langedijkwaterrijk.nl Prijs € 6,- p.p. Het evenement is helaas niet geschikt voor rolstoelen.