Musicalproductieklas schittert met 'High School Musical'

Nieuws

HEERHUGOWAARD - De musicalproductieklas van Cool kunst en cultuur brengt vrijdag 24 juni de voorstelling 'High School Musical' op het toneel. Een jaar lang hebben de leerlingen toegewerkt naar deze uitvoering die om 19.00 uur begint in de Rodi Media-zaal van Cool.
De productie 'High School Musical' gaat over de stoere basketbaljongen Troy en het slimme maar verlegen meisje Gabriëlla. Zij hebben elkaar ontmoet op een skivakantie tijdens een karaokefeest en ontdekken dat ze allebei een passie hebben voor zingen. Wanneer Gabriëlla op Troy’s school komt, verandert alles. Ze doen samen auditie voor de schoolmusical en de school staat op zijn kop, wanneer de valse Sharpay daarachter komt. Het basketbalteam en het scheikundeteam zijn het niet eens met de acties van Troy en Gabriëlla. Wat moeten ze doen? Weer zo onopvallend worden als vroeger of juist niet doen wat er van hen wordt verwacht?
De leerlingen van de musicalproductieklas vinden het fantastisch om in deze musical te spelen en kunnen niet wachten om te laten zien waar zij zo hard aan gewerkt hebben. High School Musical is een musical voor jong en oud. Kaarten zijn verkrijgbaar via www.coolheerhugowaard.nl; bel 072-5760955 of loop langs bij de balie van het theater.