Theateragenda Cool kunst en cultuur

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Het theaterseizoen 2015-2016 loopt op zijn einde, maar in de laatste weken is er nog genoeg te beleven bij Cool kunst en cultuur. Hierbij de theateragenda voor de periode van 2 tot en met 17 juni.

'Gewoon een dag’

De leerlingen van Cool’s Musicalproductieklas 1 schitteren op het podium van de Rodi Media-zaal in 'Gewoon een dag', een grote musical compleet met licht, decor en kostuums! Onder leiding van verschillende docenten van Cool hebben de kinderen van tussen de zes en twaalf jaar oud het hele jaar zang- en danslessen gehad en gewerkt aan stemgebruik, houding en speltechniek. 'Gewoon een dag' gaat over het dagelijks leven van de leerlingen. Van hobby’s en vakantie tot ouders die scheiden en een verhuizing.
Podium van de Stad – vrijdag 3 juni, aanvang 20.15 uur
Rapunzel - de musical

Een betoverende familievoorstelling naar het bekende sprookje met Sita Vermeulen (eerder onder meer te zien in 'Assepoester' en 'Klein Duimpje') in de rol van Rapunzel! Alle kinderen worden uitgenodigd om verkleed naar het theater te komen. Direct na de voorstelling is er een uitgebreide meet & greet met de acteurs en start een prinsen- en prinsessenbal (afterparty) in Café Cool.
Jeugd & Familie (4) – zondag 5 juni, aanvang 13.30 en 16.00 uur
Poledance Showcase

Na het succes van de eerste showcase in 2013 organiseert Elisa Jo Studio's wederom een paaldans showcase, en dit keer nog groter en spectaculairder! De leerlingen en instructrices laten zien wat de paaldanssport nu werkelijk inhoudt. Paaldansen kost veel inspanning van je lichaam en is een sport van balans, kracht en flexibiliteit. Naast paaldansen zijn er ook presentaties van aerial hoop en aerial silk (ook wel tissue) en maken leerlingen gebruik van een flying pole. Kortom, een show vol acrobatiek, dans en entertainment!
Podium van de Stad – vrijdag 10 en 17 juni, aanvang 20.00 uur
Cool Bluesfestival

De eerste editie van het Cool Bluesfestival is een feit! Drie Nederlandse topbands uit het bluescircuit komen naar Heerhugowaard voor een heerlijke avond blues, gemixt met jazz, soul, funk en rock. De hoofdacts van deze avond zijn The Brooklyn Rhythm & Blues Project, de Ruben Hoeke Band en de Rob Mostert Hammond Group in samenwerking met Texaanse bluesdiva Dede Priest.
Muziek (staconcert) – zaterdag 11 juni, aanvang 20.15 uur
Kaarten kunnen gereserveerd worden via www.coolkunstencultuur.nl.