Laatste kaarten Huttenbouw in verkoop

Nieuws

HEERHUGOWAARD - De laatste Huttenbouw-kaarten gaan in de verkoop. Dat betekent de laatste kans voor iedereen die nog niet op de lijst staat voor deelname aan de leukste huttenbouw van Heerhugowaard! Wees er dus snel bij. De kaarten zijn vrijdagmiddag van 14.00 tot 17.00 uur verkrijgbaar bij TAS aan het Sara Bronovoland 7 en kosten 19,50 euro per stuk. Let op er is geen pin; de kaarten dienen contant betaald te worden.
Lukt het niet om op vrijdag langs te komen? Mail dan naar tasheerhugowaard@gmail.com onder vermelding van 'Huttenbouw 2016', dan nemen de medewerkers van TAS contact op.
De Huttenbouw is van maandag 15 tot en met donderdag 18 augustus op het plein bij het Sara Bronovoland 7 en het thema dit jaar is 'Hollywood (glitter en glamour)'. De huttenbouw 2016 is voor alle kinderen van geboortejaar 2001 tot en met 2008. Er zijn alleen weekkaarten te koop voor deze activiteit. Deelnemers eten elke middag op het terrein en nemen daarbij hun eigen brood mee. TAS zorgt elke dag voor iets lekkers en er is de hele dag limonade. Er wordt getimmerd, gezaagd en gebouwd aan de mooiste, grappigste en bijzonderste hutten van Heerhugowaard. Natuurlijk kunnen er ook prijzen worden gewonnen.
Wie wil mag woensdagnacht blijven slapen in zijn eigen hut. Op woensdagavond is er ook een bonte avond, waarbij kinderen een optreden mogen verzorgen. Deze avond worden de mooiste, leukste en meest in thema gebouwde hutten bekroond met een mooie prijs. Huttenbouw staat verder voor superveel lol, muziek, allerlei lekkers, liters limonade, de leukste vrijwilligers en nog veel meer.
Kijk voor meer informatie op tasheerhugowaard.wordpress.com en op de Facebook-pagina van TAS Heerhugowaard.