Foodtruck Festival en RADIONL Zomertoer op Stadsplein

Nieuws

HEERHUGOWAARD - Zin om lekker te swingen en mee te zingen met de vrolijke en opzwepende klanken van tal van artiesten en bands? Kom dan naar het Foodtruck Festival en de RADIONL & TV Oranje Zomertoer, het grootste gratis muziekspektakel op het Stadsplein in Heerhugowaard.
Vrijdag 24 juni is er van 17.00 tot 23.00 uur het Foodtruck Festival, met een netwerkborrel voor ondernemers en inwoners van Heerhugowaard en omstreken. Uiteraard zijn er verschillende soorten foodtrucks die diverse eigen specialiteiten aan etenswaren aanbieden. De bluesband MOJO verzorgt de muzikale omlijsting; dj's Ray en El Vrieso draaien plaatjes. Zaterdag 25 juni gaat het Foodtruck Festival verder van 14.00 tot 20.00 uur. In de middag is er een kidsclub met diverse kinderactiviteiten en een ballonenclown aanwezig. Het goede doel hierbij is stichting Jarige Job.

Top 100 aller tijden en dj’s

Zaterdagavond barst het muziekspektakel los. Van 20.00 tot 01.00 uur zijn er live-coverbands die de Top 100 aller tijden spelen en Ray en El Vrieso zijn ook weer van de partij. De beste muzikanten uit Noord-Holland treden aan, waaronder Razor Blade, Howling Hurricanes, Memphis, Mary j.b en Rotation.
Zomertoer

Zondagmiddag vanaf 12.00 uur is het tijd voor de vijfde editie van RADIONL en TV Oranje Zomertoer, met optredens van onder anderen Gerard Joling, Peter Beense, Danny de Munck, Frans Duijts, Tino Martin, Daantje, Pascal Redeker, Django Wagner, Snollebollekes, Joost de Vries, Koos Alberts, René Eshuijs, Jan Keizer & Anny Schilder, Vinzzent, Flair, Ramon Beense en vele anderen! Het geheel wordt aan elkaar gepraat door Hessel Wijkstra, Taeke Wouda en Alfred Voogd van RADIONL. Het Alkmaars showballet maakt het geheel compleet met spetterende dansacts.
Daarnaast worden er op en rond het Stadsplein allerlei activiteiten georganiseerd; ook aan de kinderen is gedacht, met kermisattracties, ponyrijden, springkussen, hennatattoo, schminken, nagelversiering, spelletjes en nog veel meer.
Het gehele concert is live te volgen op RADIONL via de 104.7 MHz en ook Heerhugowaard A Life (Ziggo 47) doet uitgebreid verslag van de festiviteiten op het Stadsplein.