Dierendag bij kinderboerderij Jong Leven

Nieuws

SINT PANCRAS - Ter gelegenheid van Werelddierendag vinden er op zondag 9 oktober diverse activiteiten plaats op Kinderboerderij Jong Leven te Sint Pancras.

Op dierendag worden dieren traditiegetrouw in het zonnetje gezet en extra verwend. Bij Jong Leven zal dit voor de (jonge) bezoekers betekenen dat zij 9 oktober deel kunnen nemen aan diverse activiteiten. Dit jaar kun je een ritje maken met de paardentram en is de dierenambulance aanwezig met een infostand.
De allerkleinsten kunnen onder begeleiding een ritje maken op onze pony. Verder zijn er knutselactiviteiten en vele leuke (dieren)spelletjes te doen. Ook is er de mogelijkheid om op foto te gaan met niemand anders dan Arie de ezel. Er is gratis limonade met een snoepje voor de kinderen en koffie of thee voor een kleine bijdrage. Er ook wat lekkers verkrijgbaar.
Op zondagmiddag 9 oktober tussen 14.00 en 16.00 uur is er dus weer genoeg te beleven om een bezoek te brengen aan de kinderboerderij en de toegang is wederom gratis. Kinderboerderij Jong Leven hoopt vele belangstellenden te treffen op het Janspad 2, A.V.H. Destreelaan 155 te Sint Pancras.