Vrijwilligers en mantelzorgers bedankt

Nieuws

LANGEDIJK - Inwoners van de gemeente Langedijk die actief zijn als vrijwilliger of mantelzorger krijgen van 5 t/m 13 november een bedankje voor hun werk. Wonen Plus Welzijn en Vrijwilligers Centrale Regio Alkmaar (VCRA) organiseren samen met de gemeente Langedijk tal van gratis workshops, rondleidingen en voorstellingen onder het motto ‘Vrijwilligers Bedankt!’. Van dorpswandelingen tot sport en spel en museumbezoek.
De actie is een ‘dankjewel’ voor al het werk dat vrijwilligers verzetten en waarvan inwoners in de gemeenten profiteren. Ook mantelzorgers worden van harte uitgenodigd zich in te schrijven. Mantelzorgers zorgen vaak intensief voor een ander. Ook hen willen we op deze manier bedanken voor hun inzet. Op de website www.vrijwilligers-bedankt.nl staat het complete overzicht van alle activiteiten voor iedere gemeente. Vrijwilligers en mantelzorgers kunnen zich daar tot 31 oktober 2016 zelf inschrijven.
De actie ‘Vrijwilligers Bedankt!’ wordt gelijktijdig georganiseerd in de gemeenten Bergen, Castricum, Heerhugowaard, Heiloo en Uitgeest.