Ladies Night, Men Cave in de Sociale Winkel

Nieuws

BROEK OP LANGEDIJK - Afgelopen week liepen weer veel mensen binnen om een praatje te maken, mee te doen in het energiecafé, kleuradvies te krijgen en de schilderijen te bewonderen. Ook was de Sociale Winkel aanwezig op de ‘Duurzame Doe Dag’. Wat van de Sociale Winkel tijdens de Shopping Night te verwachten op 29 oktober?

Vanaf 16.00 uur lekker knutselen met Aagje & Elvie, onze creatieve knutselaars. Doe mee. Maria del Carmen is er vanaf 16.00 uur om kinderen te schminken. Diverse orkestleden zullen zich laten horen bij de Entree van het winkelcentrum.
Vanaf 18.00 uur start de Ladies Night, waar de aanwezigen zich als prinses, of wat anders, kunnen uitdossen en laten fotograferen. Ook is er de mogelijkheid om de handen laten masseren, advies krijgen op gebied van gezondheid. Zien hoe er sieraden worden gemaakt. En als u toch al lol heeft met de verkleedpartij doe dan even met de Lach workshop!
Vanaf 18.00 uur staat de Men Cave boven aan de roltrap. Hier is er de mogelijkheid om mannen gamen, slimme spellen spelen en testen hoe sterk je bent.