Meer koren kerstconcert in Allemanskerk

Nieuws

OUDKARSPEL - 'IMAGINE', stel je eens voor, een actuele droom komt tot leven. Deze gedachte is de rode draad in het meer-koren-kerstconcert dat gegeven wordt in de Allemanskerk, in Oudkarspel op 19 december. Elk van de maar liefst vijf koren brengt zijn eigen sfeer mee in dit unieke kerstconcert.
Respiro uit Sint Pancras, de vrouwenkoren Indigo uit Bergen en De Vrouwen van de Vrijdag uit Den Helder, Barbershopkoor The Hugo Singers uit Heerhugowaard en Ut Mannûhkoor uit Alkmaar verenigen zich klankvol in een bijzonder kerstverhaal. Naast traditionele christmascarols zullen ook kerstklanken van alle tijden en uit vele landen te horen zijn. Op verrassende wijze zullen alle koorzangers tezamen zingen onder leiding van onze dirigente Marie Anne Pak. De jeugdige sopranen Cashlin Oostindië, Lynn Fokker en Suzanne Valckx verlenen hun medewerking aan dit concert.
Licht en kracht
Een oude droom komt weer tot leven. Een koude heldere nacht, briljant gegeven. Ziedaar een geboren ster, die schijnt met pracht. De ster leidt mensen door de wereld, zoekend naar het licht en kracht. Het kerstconcert 'IMAGINE” is te beluisteren op 19 december om 20.00 uur in de sfeervol aangeklede Allemanskerk, Dorpsstraat 878 te Oudkarspel.
Kaarten à 10 euro en reserveren kan tot 17 december via imagine.kerst@gmail.com en telefonisch onder nummer 06-43581804. Tevens losse verkoop in de kerk vanaf 19.15 uur, graag gepast betalen.