Werkzaamheden Nollenweg (N508) in Heerhugowaard

Nieuws

HEERHUGOWAARD - De provincie Noord-Holland werkt van 22 juni tot en met 4 juli aan de Nollenweg (N508) in Heerhugowaard. De werkzaamheden vinden uitsluitend plaats op werkdagen tussen 20.00 en 05.00 uur. Het verkeer wordt omgeleid.
Het betreft onderhoudswerkzaamheden aan de Nollenweg, de voegen in het viaduct over de Middenweg en de rotonde naar de Oosttangent. Op de Nollenweg en de rotonde wordt het oude asfalt verwijderd en nieuw asfalt aangebracht. Dit kan in de directe omgeving geluidshinder veroorzaken.

Afsluiting Nollenweg

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juni wordt de Nollenweg tussen 20.00 en 05.00 uur afgesloten tussen het Park van Luna en de rotonde naar de Oosttangent. De rotonde zelf blijft open voor verkeer. Tankstation BP en sportcentrum My Health Care zijn bereikbaar via de Oosttangent of Huigendijk (N508). Verkeer richting Heerhugowaard-Zuid wordt omgeleid via de Westerweg (N242), Zuidtangent, Oosttangent en vice versa. Verkeer in de richting van Oterleek/Ursem wordt omgeleid via de Westerweg (N242), Noordervaart (N243), Oterlekerweg en vice versa.
Afsluiting rotonde

Van maandag 29 juni tot en met zaterdag 4 juli wordt de Nollenweg tussen 20.00 en 05.00 uur afgesloten tussen het Park van Luna en de rotonde naar de Oosttangent, inclusief de rotonde zelf. Tankstation BP is tijdens die uren niet bereikbaar. Sportcentrum My Health Club blijft wel bereikbaar via een tijdelijke toegangsweg aan de Oosttangent. Het verkeer wordt op dezelfde manier omgeleid. Verkeer vanaf de Huigendijk (N508) richting Heerhugowaard-Zuid wordt echter omgeleid via de Rustenburgerweg.
Meer weten? Bel het Servicepunt Wegen en Vaarwegen van de provincie Noord-Holland gratis via 0800-0200600 of mail naar infobu@noord-holland.nl.