Smaakmakend Festival is terug, en hoe!

Partnerbijdrage
Smaakmakend; het festival voor de echte Bourgondiërs!
Smaakmakend; het festival voor de echte Bourgondiërs! (Foto: FB Smaakmakend Festival)

ALKMAAR - Smaakmakend Festival is terug, dit keer op het mooie vernieuwde Ringersplein in de binnenstad van Alkmaar. Het hele pinksterweekend (3,4, 5 en 6 juni) kun je heerlijk Bourgondisch genieten in de zon of onder de sterren van de lekkere diverse gerechten van de foodtrucks.

Het Ringersplein aan de Noorderkade wordt omgebouwd tot het grootste openluchtrestaurant van Alkmaar! Hamburgers, biefstuk, pulled chicken, Surinaams, Indonesisch, sushi, friet, vega; zomaar een kleine greep uit de vele gerechten op Smaakmakend Festival. Waar gegeten wordt, moet ook gedronken worden! Dus ook voor een heerlijk wijntje, koude pils, verfrissende cocktail, ander drankje, of gewoon een bakkie van de lekkerste koffie kun je terecht. Er is voor ieder wat wils!

Entree is geheel gratis! Dj’s en live muziek is aanwezig en ook aan de kinderen is gedacht. Er zijn diverse kinderactiviteiten, dus kom lekker genieten met het hele gezin. Parkeer je auto in een van de parkeergarages, kom lekker op de fiets, of meer aan met je bootje.  

Geniet je mee?

Smaakmakend Festival is vrijdag 3 juni van 13.00 tot 23.30 uur, zaterdag 4 juni van 13:00 tot 23.30 uur, zondag 5 juni van 13.00 tot 23.30 uur en maandag 6 juni van 13.00 tot 21.00 uur. Zie ook facebook.com/smaakmakendfestival.