Hele Hete Zomerweken bij EP:Beerepoot

Partnerbijdrage
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

REGIO - De afgelopen dagen waren zweten geblazen. En het wordt alleen nog maar heter en heter, want de Hele Hete Zomerweken van EP:Beerepoot zijn van start. Profiteer van overdreven hete aanbiedingen op onze heetste modellen met de welbekende verfrissende service!

Een aangename temperatuur, een zomers muziekje, zonnige adviseurs en de geur van verse koffie. Dat is lekker binnenkomen! EP:Beerepoot doet er alles aan om u het ideale vakantiegevoel te geven. De zoektocht naar de beste elektronica geeft u meer energie dan een zonnige dag. Vooral omdat je nu ook nog eens profiteert van overdreven hete aanbiedingen én verfrissende service! Wasmachines, drogers, keuken (inbouw)apparatuur, audio en stofzuigers zijn fors in prijs verlaagd. Hou je meer van kou? Ook koelkasten, vriezers, ventilatoren en airco’s gaan weg voor verrassend lage prijzen. Zo kun je ‘cool’ de zomer door. Kijk voor de geselecteerde producten in de folder of op www.epbeerepoot.nl

Barbecue assortiment

Een geslaagde barbecue begint met het juiste materiaal. Op de eerste etage van EP:Beerepoot in Hoorn vind je alles wat je nodig hebt. Naast The Bastard vind je hier ook Kamado Joe en Big Green Egg barbecues in allerlei formaten. Én natuurlijk alle benodigde accessoires zoals tangen, plate setters en pizzastenen, maar ook houtsnippers, lighters, sauzen, rubs en diverse soorten houtskool. EP:Beerepoot biedt meer dan 300 accessoires om jouw barbecue-ervaring compleet te maken. Je vindt alle barbecues en accessoires sinds kort ook in de webshop.

EP:Beerepoot heet je graag van harte welkom in één van haar zes vestigingen. Goede service is namelijk altijd in de buurt. Winkel Hoorn is elke zondag geopend van 12.00 tot 17.00 uur.