Speelpark deSwaan organiseert eerste editie van Swaanzinnig Griezelfestijn

Partnerbijdrage
Swaanzinnig: pompoenen uithollen met Halloween.
Swaanzinnig: pompoenen uithollen met Halloween. (Foto: Aangeleverd)

OUDKARSPEL - Na het grote succes van het Swaanzinnig Festival deze zomer vindt zondag 16 oktober het Swaanzinnig Griezelfestijn op Speelpark deSwaan plaats. Het thema is ‘gezellig griezelen’, met de nadruk op gezellig zodat het ook voor de allerkleinsten een leuk dagje uit is. Het park is gedurende de hele herfstvakantie in Halloweensfeer aangekleed en ook op de andere dagen wordt een aantal extra activiteiten aangeboden. Uiteraard mag iedereen verkleed komen!

Aanvullend op al het bestaande speel- en klimplezier bij Speelpark deSwaan is er tijdens het Swaanzinnig Griezelfestijn extra veel leuks te doen rond het thema ‘gezellig griezelen’. Zo organiseert de scouting allerlei Halloweenspelletjes en zetten ze een gezellig kampvuur op, zijn er optredens in griezelstijl van het Alkmaars showballet, heksje Fleur gaat spannende verhaaltjes vertellen en ballonnen vouwen. Ook kun je een spookachtige speurtocht doen of kies voor een griezel-glitter-tattoo op je arm. Lekker creatief aan de slag? Ga dan pompoenen uithollen en beschilderen en neem deze mee naar huis. Durf jij ook de horrorhapjes- en drankjes te proeven?


Marshmellows roosteren bij een kampvuur. - (Foto: Aangeleverd)

Herfstvakantie

Alle genoemde extra activiteiten vinden zondag 16 oktober plaats, maar gedurende de hele herfstvakantie van 15 tot en met 23 oktober is het speelpark in Halloweensferen. Het pompoenen uithollen en beschilderen én de speurtocht kun je ook op de andere dagen in de vakantie doen.

Ticketverkoop

De kaartverkoop is reeds gestart. Een kaartje voor het Swaanzinnig Griezelfestijn kost € 10,- in de voorverkoop en € 11,50 aan de kassa. Pompoenen uithollen en eten en drinken zijn hier niet bij inbegrepen. Op de andere dagen in de herfstvakantie geldt het reguliere tarief van € 8,50. Voor meer informatie over het festival en voor het bestellen van entreetickets kun je terecht op swaanzinnigfestival.nl.