Mensen hebben een bijzondere band met hun dier en dat begrijpen ze bij Dierenkliniek Heerhugowaard als geen ander.
Mensen hebben een bijzondere band met hun dier en dat begrijpen ze bij Dierenkliniek Heerhugowaard als geen ander. (Foto: Archief)

Professionele zorg ‘om de hoek’ bij Dierenkliniek Heerhugowaard

Partnerbijdrage

HEERHUGOWAARD – Jouw huisdier verdient de best mogelijke zorg. Bij Dierenkliniek Heerhugowaard kun je terecht voor zowel eerste- als tweedelijns zorg voor je huisdier. Van de jaarlijkse controle of vaccinatie tot gecompliceerde orthopedische operaties, CT-scan of gebitsbehandelingen, alles onder één dak en uitgevoerd door vakkundig en vertrouwd personeel. 

De best mogelijke zorg voor je huisdier

Wie de prachtige kliniek aan de M. de Klerkweg 10 binnenloopt, voelt zich direct welkom. “Voorheen moest men voor specialistische zorg voor huisdieren naar Amsterdam, nu kunnen we dit gewoon hier in Heerhugowaard aanbieden”, vertelt manager Robbert Leenheer. In het klinisch dierenziekenhuis wordt gewerkt met de nieuwste apparatuur zoals een laser apparaat, scopie toren, professionele gebitsunit voor reiniging en extracties in combinatie met een dentaal röntgenapparaat. “Ons laboratorium is uitgerust om een groot scala aan bloed- en urineonderzoeken ter plekke uit te voeren, zodat we binnen een half uur de uitslag hebben”, vertelt Leenheer. “Naast een moderne echo met mogelijkheid tot echogeleide biopten en röntgenapparatuur zijn ook CT-scans en scopie van buik, luchtwegen, maag/darmstelsel en gewrichten mogelijk. Zo kan op een minimaal invasieve manier onderzoek en behandeling uitgevoerd worden.”

Doorverwijzing

Hoogwaardige zorg dus, als aanvulling op de reeds bestaande dierenzorg in de regio. Aangezien er een groot tekort is aan dierenartsen, is samenwerking hard nodig. Dierenkliniek Heerhugowaard streeft dan ook naar een stevig samenwerkingsverband met andere praktijken en klinieken in de regio. “Als dierenartsen zelf niet over de juiste specialistische apparatuur of kennis beschikken, kunnen ze naar ons doorverwijzen”, vertelt dierenarts Thijs Wiegmann. “Voor complexe orthopedische en uitgebreide weke-delenoperaties kunnen collega-dierenklinieken hun patiënten bijvoorbeeld doorsturen naar dierenarts Nathalie Leenheer-Schigt. Na de behandeling en eventuele controles keert men in principe weer terug naar de eigen dierenarts.”

Transparantie

Bij Dierenkliniek Heerhugowaard staan, naast een persoonlijke benadering, eerlijkheid en transparantie voorop. “Wij rekenen Noord-Hollandse prijzen”, benadrukt Robbert. “Je komt dus niet achteraf voor vervelende verrassingen te staan, alle tarieven staan op onze website. Mensen hebben een bijzondere band met hun dier en dat begrijpen wij als geen ander. In alle levensfasen kunnen gezelschapsdieren bij ons rekenen op een deskundige en liefdevolle verzorging en dankzij onze kwalitatief hoogstaande apparatuur op het gebied van diagnostiek en behandeling kunnen wij een eerlijk advies geven over hun gezondheid. De meeste voldoening halen wij uit het beter maken van uw huisdier!”

Dierenkliniek Heerhugowaard is goed bereikbaar via de N242 en heeft volop gratis parkeermogelijkheid. Meer weten? Ga naar www.dierenkliniekhhw.nl of bel 072-2019072.

Vond je dit interessant?

Word wekelijks binnen 5 minuten bijgepraat
over het laatste nieuws uit Dijk en Waard

Wij verwerken jouw gegevens zoals omschreven in onze privacyverklaring

Afbeelding
Zilveren Tomaat voor politicus Cor Hoekstra Algemeen 8 uur geleden
Afbeelding
Muziek uit filmklassiekers brengt Grote Kerk in vervoering Algemeen 9 uur geleden
Afbeelding
Levende Kerststal in Sint Pancras Algemeen 10 uur geleden
Afbeelding
Artquake Kerstspecial in De Geist Algemeen 11 uur geleden
Afbeelding
Crowdfunding voor Debby groot succes, streefbedrag ruimschoots behaald Algemeen 21 uur geleden
Afbeelding
Brenda en Marcel verloren hun zoontje Timo Algemeen 22 uur geleden
Afbeelding
Speciale viering in de Trefpuntkerk Algemeen 7 dec, 16:47
Afbeelding
Provincie stimuleert verkeersveilig gedrag kinderen en ouderen Algemeen 7 dec, 16:32
Afbeelding
Kerstdoeboekje en oliebollenvouchers voor kwetsbare senioren Algemeen 7 dec, 14:08
Afbeelding
Sterk spelend BOL wint van Olympia G Sport 7 dec, 13:08
Afbeelding
Vijf wedstrijden en vijf keer podium TTL Sport 7 dec, 12:53
Afbeelding
Schade bij kopstaartbotsing bij Oudkarspel 112-nieuws 7 dec, 11:19
Afbeelding
Vader Sven zamelt geld in om het leven van zieke dochter Maud te redden Algemeen 7 dec, 10:55
Blijf net zoals 10.000 andere Nederlanders up-to-date Schrijf je in voor onze nieuwsbrief