Opening praktijk Chinese geneeswijzen Ji Shan Tang

Partnerbijdrage
Na Den Bosch en Den Helder opende 'Dokter Sun ' onlangs ook een vestiging in Heerhugowaard aan het Stadsplein.
Na Den Bosch en Den Helder opende 'Dokter Sun ' onlangs ook een vestiging in Heerhugowaard aan het Stadsplein. (Foto: aangeleverd)

HEERHUGOWAARD- In Den Helder en Den Bosch zijn de inwoners al langer bekend met de Chinese geneeswijzen waarmee dokter Sun en Wei Shi werken. Vele voorbeelden uit de praktijk illustreren de heilzame werking van Chinese kruiden en/of acupunctuur. 

In navolging van het succes in Den Bosch en Den Helder opende de praktijk onlangs een vestiging in Heerhugowaard aan het Stadsplein (P4) direct naast Middenwaard. 

Problemen verdwijnen

,,Wij verhelpen zowel fysieke als mentale klachten”, vertelt Wei in het pand aan het Parelhof 118. ,,Het is een gegeven dat Chinese geneeswijzen heel goed kunnen worden ingezet bij chronische of acute klachten als obstipatie, opgeblazen gevoel of diverse pijnklachten. Daarnaast gaan we ook emotionele en mentale problemen te lijf. Door onze specifieke behandeling met kruiden en acupunctuur verbetert de doorstroming in het lichaam waardoor zowel fysieke als geestelijke problemen verdwijnen. We behandelen het lichaam als één geheel. Dat geldt ook voor vrouwen in de overgang, zij die zwanger zijn, zwanger willen worden of gebaat zijn met hulp bij de bevalling.”

Lichaam weer in balans

,,We helpen dagelijks vrouwen die gynaecologische klachten hebben”, voegt Wei toe. ,,Vele jonge dames nemen de anticonceptiepil voor minder pijn of betere cycli, dan wel tegen acne, migraine of onder andere PMS-klachten. Maar dat pakt de oorzaken niet aan. Met Chinese geneeswijzen gebeurt dat wel: wij brengen het lichaam weer in balans.”

Openingsaanbieding

De opening van de nieuwe praktijk in Heerhugowaard gaat gepaard met de aanbieding voor een gratis eerste consult. ,,Op deze laagdrempelige wijze kan men kennismaken met onze behandelmethoden. Wie ten einde raad is met klachten die niet kunnen worden opgelost met reguliere geneeswijzen, is van harte welkom bij voornoemde behandelaars. Samen met de cliënt kijken we naar het totale plaatje en zoeken we naar een behandelmethode die het beste bij deze persoon past”, besluit dokter Sun.

Voor meer informatie bel met 06-41300715 of mail naar 

info@acupunctuur-jst.nl.