Paul en Atè openen nieuw restaurant op locatie La Vida

Partnerbijdrage
Het populaire restaurant La Vida sluit eind januari 2023 de deuren.
Het populaire restaurant La Vida sluit eind januari 2023 de deuren. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Wie twee weken geleden de krant opensloeg werd verrast door het nieuws dat Restaurant La Vida de deuren gaat sluiten. Dat het succesvolle restaurant, dat al 13,5 jaar een vertrouwd gezicht is aan de Middenweg, dicht gaat zorgde voor veel reacties. “Na de aankondiging van het einde van La Vida bleven de reacties binnenstromen”, vertelt Atè. “We hadden niet verwacht zoveel lieve berichtjes te ontvangen. Dit gaf ons nóg meer energie voor het uitvoeren van onze nieuwe plannen.”

Paul en Atè vertelden twee weken geleden al dat zij toe zijn aan een nieuwe uitdaging. Inmiddels is het duidelijk dat hun plannen uitgevoerd gaan worden op bekend terrein, namelijk weer aan de Middenweg 176. Wat die nieuwe plannen zijn willen de heren nog niet uit de doeken doen. 


Atè en Paul zitten vol plannen voor de opvolger van La Vida.- (Foto: Aangeleverd) 

“Ons hoofd zit al jaren vol met ideeën. Nu het eindelijk tijd is om deze plannen uit te voeren, gaat het snel. Samen met ons team zijn we volop bezig met het uitwerken van een nieuw concept. Als tipje van de sluier kunnen we wel alvast zeggen dat het een streetfoodrestaurant gaat worden. Denk daarbij aan gerechten van over de hele wereld, bomvol kleur en smaak. Geserveerd met crazy cocktails en in een gepimpt, funky interieur.” 

Koop je cadeaubon ter waarde van 50 nu voor 40 euro!

Naar aanleiding van de vele, hartverwarmende, reacties op de sluiting van La Vida is er een speciale cadeaubonnenactie bedacht. “We willen nog zoveel mogelijk mensen laten genieten van onze tapas, daarom hebben we deze cadeaubonnenactie in het leven geroepen. Koop nu een cadeaubon van 50 euro en betaal slechts 40 euro. De bon is ook een leuke cadeautip voor de komende feestdagen natuurlijk! En uiteraard zijn en blijven alle cadeaubonnen van La Vida ook geldig in het nieuwe restaurant.” Zondag 29 januari sluiten de deuren van La Vida definitief. “Graag verwelkomen we jullie daarna ook in het nieuwe restaurant!”


Genieten geblazen aan de Middenweg! - (Foto: Aangeleverd)