De heerlijkste producten van het seizoen bij Bakkums Boetje

Partnerbijdrage
Ook voor de mooiste kerstbomen ben je bij Bakkums Boetje aan het juiste adres.
Ook voor de mooiste kerstbomen ben je bij Bakkums Boetje aan het juiste adres. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Susan en Niels Bakkum verbouwen aardappelen, groene asperges, pioenrozen, koolsoorten en prei. Dat verkopen ze in hun winkel aan de Middenweg genaamd Bakkums Boetje: Bakkum is hun achternaam en Boetje is een schuurtje in het West-Fries.

“Daarnaast verkopen we in onze winkel producten van ondernemers uit de regio. Denk daarbij aan kaas, zuivel en diverse soorten groeten en fruit”, vertelt Susan. “Wij maken hier ook heerlijke cadeaupakketten mee. Zoals een hartig borrelpakket (plank met kaas, chips, nootje, droge worst en een streekborrel), een zoet pakket (leuke doos met cakemeel, beschuit, jam, lekkere sap en chocolade) of een menupakket (houten kistje met rode kool, aardappelen, de nodige ingrediënten en receptidee). Bovendien kun je zelf ter plekke ook een pakket naar wens samenstellen; iets dat onze klanten erg waarderen. Dus loop gezellig een rondje in ons Boetje, kies de producten uit waarmee jij iemand wil verrassen en wij maken er iets leuks van.”

Kerstbomen en kerstpakketten

Ook buitenplanten, perkgoed en plantenbakjes behoren tot het assortiment van Bakkums Boetje. Susan: “Wij gaan met onze producten met de seizoenen mee. Nu met kerst vind je bij ons kerstpakketten, kerstbomen, kerststukken en allerlei leuke cadeaus. We verkopen vele soorten en maten kerstbomen: van heel klein voor in een kerststukje tot wel vier meter hoog en alles daar tussen in, variërend in prijs van 1 tot 50 euro!”

Tekst gaat verder onder de foto


Kerstbomen in vele soorten en maten bij Bakkums Boetje. - (Foto: Aangeleverd)

In december zeven dagen open

Volg Bakkums Boetje via facebook, instagram of neem eens een kijkje op www.bakkumsboetje.nl. Hier vind je ook de openingstijden van de winkel; deze variëren met de seizoenen. Susan: “We zijn een jaarrond open van woensdag tot en met zaterdag. In de decembermaand zijn we tot aan de kerst zelfs zeven dagen per week open. Wees welkom, laat je verrassen. We zien je graag in onze winkel aan de Middenweg 452 in Heerhugowaard.”