Inloopbijeenkomst voor nieuwbouwplan ‘De Akkerwinde’

Partnerbijdrage
Zo komt plan 'De Akkerwinde' eruit te zien.
Zo komt plan 'De Akkerwinde' eruit te zien. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Belle-Vue Wonen ontwikkelt in nieuwbouwwijk De Draai, het zogenaamde Buurt Centrum Noord, opnieuw de eerder succesvol gebleken tuin- en daktuinwoningen (Gele Lishof en Winterkoningerf), gelegen tegenover de sporthal De Draai en basisschool De Helix.

In totaal komen er 15 levensloopbestendige tuin- en 38 daktuinwoningen, allen Nul-op-de-Meter. De nieuw te bouwen woningen worden gebouwd met natuurlijke materialen en liggen allen in een prachtige groene omgeving, deels omringd door water. 

Om je te informeren, impressies van het plan te laten zien, toelichting te geven op de voorlopige woningplattegronden en vragen te beantwoorden organiseert de ontwikkelaar dinsdag 20 december van 16.30 tot 18.30 uur een inloopbijeenkomst in sporthal De Draai aan de Kalmoesstraat 1 in Heerhugowaard. Ook de gemeente Dijk en Waard en Adviesgroep het Raadhuis zijn hierbij aanwezig. Aanmelden is niet nodig, belangstellenden zijn van harte welkom om op elk gewenst moment binnen te lopen.

De definitieve verkoopinformatie, waaronder de verkoop- en inschrijfvoorwaarden, wordt eind januari 2023 aan het publiek gepresenteerd tijdens een verkoopmanifestatie in het gemeentehuis van Dijk en Waard. Over de exacte datum en tijdstip hiervan word je in een later stadium geïnformeerd.