Tesselaar Makelaardij opnieuw de beste, ditmaal met een 9,9!

Partnerbijdrage
Jim Tesselaar is trots op het prachtige rapportcijfer dat zijn makelaarskantoor kreeg.
Jim Tesselaar is trots op het prachtige rapportcijfer dat zijn makelaarskantoor kreeg. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Tesselaar Makelaardij is wederom, voor de elfde keer op rij, uitgeroepen tot Beste Makelaarskantoor van Heerhugowaard en omstreken door de onafhankelijke makelaarssite www.widbm.nl. Over 2022 is het kantoor beoordeeld met een 9,9, waar het team uiteraard ontzettend trots op is. 

Het kantoor is de afgelopen jaren hard gegroeid en heeft een bekende naam en uitstekende reputatie gekregen in Heerhugowaard en omgeving. Dit is mede mogelijk gemaakt door Team Tesselaar, bestaande uit vijf enthousiaste medewerkers: Jasper, Denise, Roel, Janneke en Jim. 

Persoonlijk en klantgericht

Klanten roemen het kantoor om hun persoonlijke en klantgerichte aanpak. Het bekende motto van Jim Tesselaar - ‘Ik zeg wat ik doe én doe wat ik zeg’ - maakt hij samen met zijn team meer dan waar. Hij is rechtdoorzee en doordat hij een geboren en getogen Waarder is, kent hij de lokale markt op zijn duimpje. 

Gratis waardebepaling

Jim Tesselaar is gecertificeerd Register Makelaar en Register Taxateur. Dus heb je verhuisplannen? Jim komt graag bij je langs voor een GRATIS waardebepaling van jouw woning. Tevens begeleidt Tesselaar Makelaardij je graag bij de aankoop van jouw droomwoning. 

Tesselaar Makelaardij rekent geen opstartkosten, geen intrekkingskosten en je betaalt altijd alles achteraf via de notaris. Meer weten? Bel 072-30 33 000 of mail naar info@tesselaarmakelaardij.nl.

Voor het complete woningaanbod kun je terecht op www.tesselaarmakelaardij.nl.