Nieuwe themaworkshops bij De Dorpsbakker

Partnerbijdrage
Bakker Jaco Koolaard leert je alles over het bakkersvak.
Bakker Jaco Koolaard leert je alles over het bakkersvak. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Op zoek naar een gezellig uitje met vrienden, familie of collega’s? De Dorpsbakker is de ideale locatie voor het volgen van gezellige workshops voor jong en oud. In een authentieke bakkerij in de stijl van de zestiger jaren geeft De Dorpsbakker verschillende soorten workshops en wordt er niet alleen getrakteerd op broodjes, koekjes en andere lekkernijen, maar vooral op verhalen over het eeuwenoude bakkersvak. Een feest van herkenning, waar vooral gezelligheid centraal staat!


Lekker, brood! - (Foto: Aangeleverd)

Boek nu een workshop naar keuze. De Dorpsbakker biedt kleinschalige én grote workshops, inclusief een heerlijke, traditionele maaltijd: de lokale specialiteit Langedijker Koolschotel. Na de november- en decembermaanden vol demonstraties met heerlijke sinterklaas- en kerstproducten, staan er bovendien weer nieuwe themaworkshops voor de deur: Valentijn en Pasen!

Alles workshops zijn inclusief koffie, thee en fris en uiteraard met iets lekkers direct uit de oven. Alle zelfgemaakte producten mogen natuurlijk na afloop mee naar huis. 

Meer informatie? Kijk op de website van De Dorpsbakker, www.dedorpsbakker.nl.


Leer zelf de vrolijkste Valentijnsspecialiteiten bakken. - (Foto: Aangeleverd)