AFGELOPEN

WIN: Kaarten voor Weidepop 2023 in Noord-Scharwoude

Speel mee
WIN: Kaarten voor Weidepop 2023 in Noord-Scharwoude!
WIN: Kaarten voor Weidepop 2023 in Noord-Scharwoude! (Foto: archief VINCENTDEVRIESFOTO.NL)

DIJK EN WAARD - Yes! Op de Speelweide in Noord-Scharwoude vindt van 7 tot en met 9 april 2023 de allereerste editie van Weidepop plaats. Maak nu kans op kaarten voor Weidepop 2023 bij Rodi!

Het Weidepop-festival biedt voor ieder wat wils en heeft plek voor zo’n 2500 bezoekers. Ook vind je er de kermis, met attracties voor zowel jong als oud. Hoe leuk is het dat Rodi Dijk en Waard hier kaarten voor mag weggeven? Helemaal als je weet dat de Early Bird-tickets voor Weidepop 2023 al vroeg uitverkocht waren!


Kaartjes winnen: wat moet je doen?

Hoe maak je kans op die gratis kaartjes voor Weidepop? Laat je gegevens achter via het formulier hieronder en geef hierbij óók een voorkeursdatum aan. Wil je Weidepop graag op 7, 8 of 9 april bezoeken? En leuk detail: met je inschrijving voor de winactie ontvang je ook direct het laatste nieuws uit Dijk en Waard wekelijks in je mailbox!

De actie loopt tot en met donderdag 23 maart. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

Muziekfestival met Gerard Joling, Drukwerk en Mooi Wark

Over Weidepop 2023 in Noord-Scharwoude

Mark Kroon en Pascal Keizer liepen al langer rond met het idee voor een ‘volksfestival’. “Een evenement net zo gezellig als de kermis in Zuid-Scharwoude, maar dan meer met een festivalvibe. Met veel muziek, grotere artiesten maar ook met een aantal kermisattracties op hetzelfde terrein. De kermis in Noord-Scharwoude was ooit nog groter dan die in Zuid-Scharwoude. Met Weidepop willen we dit weekend weer op de evenementenkaart zetten van Dijk en Waard.”  


Meer over Weidepop 2023?

Wil je meer weten over het programma van het festival (op welke dag komen jouw favoriete artiesten?) en hoe je nog meer tickets kunt scoren? Kijk dan op de officiële site van Weidepop 2023.