LSVV had gelijkspel verdiend tegen Kampong thuis

Onder toeziend oog van LSVV-reservespelers evenals de technische staf van LSVV probeerde Bas Kansen zijn tegenstander van de bal te houden met steun van Maik den Iseger. ((Foto: Michel Bes, www.facebook.com/MBSportfoto))

ZUID-SCHARWOUDE - LSVV start de wedstrijd direct op identieke positieve wijze als de laatste weken met als doel wederom 3 punten te pakken nu tegen koploper Kampong met in hun achterhoofd de uitwedstrijd die eindigde in gelijkspel 3-3.

Kampong had duidelijk moeite met het positieve spel van LSVV echter in 30e minuut bracht Kampong-spits Daan Groot Zwaaftink met een fraaie kopbal de stand op 0-1. In de 2e helft zette LSVV nog meer druk aanvallend waar Kampong zichtbaar veel moeite mee had. In de laatste 15 minuten kreeg LSVV kans na kans om de gelijkmaker te kunnen scoren maar de gelijkmaker wilde maar niet vallen tot ieders frustatie. Martijn Grooff had in deze wedstrijd helaas niet het geluk om te kunnen scoren wat hij in de laatste voorgaande wedstrijden zeker wel had.

Kortom LSVV speelde een uitstekende wedstrijd zonder resultaat en hoopt trainer Rob Klanker om dit goede spel te continueren in de komende wedstrijden en staat LSVV op een 9e plaats met 20 punten uit 16 wedstrijden met slechts 1 punt met Kolping Boys, die thuis met 2-1 verloor van Fortuna W’veer tegen wie LSVV uit met 0-5 won.

Komend weekend speelt LSVV uit tegen Legmeervogels.

Opstelling LSVV; van Zijl, den Iseger (C) , Boy Kansen, Wijker, van den Berg (76 Pauw), Bruijn, Harte (82 de Jong), Bas Kansen, Jordi Cretier, Groof, Merk.