LSVV pakt wederom een punt uit tegen Uitgeest

Sport
Kick van den Berg van LSVV (in het rode uittenue) zoekt naar de vrije ruimte op de speelhelft van FC Uitgeest.
Kick van den Berg van LSVV (in het rode uittenue) zoekt naar de vrije ruimte op de speelhelft van FC Uitgeest. (Foto: Michel Bes, facebook.com/MBSportfoto)

ZUID-SCHARWOUDE - Helaas ontbraken de spelers Jordy Cretier (blessure), Martijn Grooff (vakantie) en Joost Groenveld waardoor trainer Rob Klanker weer moest improviseren.

door Theo den Iseger 

Op een droog en hard grasveld liet LSVV hun tegenstander opbouwen om hierna druk te zetten hetgeen goed uitpakte want Uitgeest kwam moeilijk van hun eigen helft. Na een rommelige eerste helft was het vooral Toine Merk, die werkelijk een levensgrote kans kreeg op een uitstekende pass van Aiden Wijker. Toine Merk ging een-op-een echter kon deze kans helaas niet verzilveren. De 2e helft bestond uit veel duels en strijdlust echter zonder resultaat voor beide partijen. Er kwamen bij Uitgeest een aantal wisselingen hetgeen hun spel ten goede kwam echter zonder kansen. Boy Kansen nam van net over de middellijn met een uitstekende trap naar het doel van Uitgeest, omdat hun keeper wat te ver van zijn doel stond echter kwam helaas op de lat. Uitgeest leek in de slotfase een grote kans te krijgen echter een uitstekend spelende Aiden Wijker wist het schot met uiterste krachtinspanning te blokken. Wederom kwam Toine Merk in een uitstekden positie om te kunnen scoren echter het mocht niet zo zijn.

LSVV staat op een negende plaats in de ranglijst van de 1e klasse A met 25 punten uit 20 wedstrijden en speelt zondag 8 mei thuis op hun complex Voorwaarts tegen SDZ die met twee punten meer net boven LSVV staat.

LSVV; van Zijl, den Iseger, Wijker, Bruin, Harte (72. Groot),Boy Kansen, Merk, van den Berg, (84 Alheve), Bas Kansen, de Ruiter.