De Wielerploeg Sint Pancras is jarig!

Sport
Het is alweer tien jaar geleden dat een groepje voetballers van SV Vrone de kicksen in de spreekwoordelijke wilgen hingen en inruilde voor een fiets.
Het is alweer tien jaar geleden dat een groepje voetballers van SV Vrone de kicksen in de spreekwoordelijke wilgen hingen en inruilde voor een fiets. (Foto: aangeleverd)

SINT PANCRAS - Het is alweer tien jaar geleden dat een groepje voetballers van SV Vrone de kicksen in de spreekwoordelijke wilgen hingen en inruilde voor een fiets. Vanaf dat moment zijn zij gaan koersen om fit en gezond te blijven. 

Diezelfde ploeg is inmiddels fors gegroeid en ook de ouders, partners en kinderen hebben zich inmiddels aangesloten. Al drie tenues verder, meerdere uitjes naar het buitenland, allemaal enorm betrokken bij Sint Pancras en vrijwilligers bij de organisatie van de jaarlijkse wielerronde! Afgelopen weekend was het een goede reden om dit 10-jarig jubileum te vieren met een mooie koers en BBQ bij de sponsor Rust Wat. Op naar de volgende 10 jaar van koersplezier en maatschappelijke betrokkenheid.