LSVV pakt wederom 1 punt uit tegen iets hoger geplaatst Assendelft

De speler van Assendelft probeert met een sliding op de bal de bal af te pakken van LSVV’er Tom Melten.
De speler van Assendelft probeert met een sliding op de bal de bal af te pakken van LSVV’er Tom Melten. (Foto: Michel Bes, https://www.facebook.com/MBSportfoto)

ZUID-SCHARWOUDE - LSVV begon sterk aan de wedstrijd door Assendelft direct vast te zetten en Toine Merk brak al snel door op links met een niet te missen kans voor topscorer Martijn Grooff die de stand binnen 5 minuten op 0-1 bracht.

Hierna verzuimt LSVV om door te zetten en kwam Assendelft meer in hun eigen spel. Helaas wist Aiden Wijker na hun enig aandringen de bal in eigen zestien niet weg te werken en tikte Tim Zwemmer hem binnen 1-1(29e minuut). Na rust vielen er over en weer kansen zonder resultaat. LSVV had uit de laatste 5 wedstrijden negen punten gehaald, waardoor men met vol vertrouwen aan deze wedstrijd was begonnen echter na het gelijkspel plus een 7e plaats op de ranglijst leek men er genoegen mee te nemen. Assendelft drong verder niet aan en nam net als LSVV genoegen met een gelijkspel.

Belangrijk om te weten is dat LSVV komende zondag 29 mei as. thuis speelt tegen Kolping Boys, die afgelopen zondag tegen degradatiekandidaat ROAC slechts met 1-0 wist te winnen. Een lokale derby, waarbij waarschijnlijk LSVV-trainer Rob Klanker niet op de bank zal zitten vanwege zijn rode kaart in de wedstrijd thuis tegen DSOV.

Zoals bekend is Rob Klanker in het nieuwe seizoen de trainer van Kolping Boys. Steun LSVV door uw aanwezigheid op hun complex Voorwaarts vanaf 14.30 uur voor een overwinning in deze derby.