Ondanks verlies eindigt LSVV op de zevende plaats

Ondanks de inzet en de wil kreeg spits Toine Merk (in het rode uittenue) de bal niet achter de Alkmaarse doelman Mike Wesselink. (Foto: Michel Bes, Facebook.com/MBSportfoto)

ZUID-SCHARWOUDE - Een knappe prestatie van LSVV ondanks 3-0 verlies om toch in het linker rijtje op de zevende plaats met 36 punten uit 26 te eindigen hetgeen er in de eerste helft van de competitie niet naar uit zag.

LSVV begon slecht aan de wedstrijd met onnodig veel balverlies met daardoor veel onder druk. De 1-0 viel over de linkerkant. Kick schatte een bal niet goed in, waardoor AFC’34 na een sliding van Aiden toch positief kon afwerken. Brian Paul Tesselaar, die in het nieuwe seizoen bij LSVV speelt, kon vanuit een genomen corner vogelvrij binnenwerken en daarmee kwam de stand op 2-0.

Na de rust speelde LSVV wat beter en kwam af en toe tot kansen door bijvoorbeeld Bas Kansen. Helaas mocht het niet baten en maakte AFC’34 na een mooie combinatie en uitstekende pass op hun diepgaande middenvelder Ties Glas, die de stand op 3-0 bracht.

AFC’34 speelt donderdag thuis tegen Fortuna Wormerveer in de nacompetitie met kans op promotie naar de Hoofdklasse.

LSVV; van Zijl, den Iseger (C.), Wijker, Boy Kansen, van den Berg (46. Bruin), de Ruiter (46.Cretier), Bas Kansen, Harte, Groenveld (78. Pauw), Grooff en Merk (83. De Nijs).