Fiets mee met Toer de Soes Dijk en Waard

Sport
Zondag kun je weer meefietsen met Toer de Soes. Mooie fietsroutes voor het goede doel.
Zondag kun je weer meefietsen met Toer de Soes. Mooie fietsroutes voor het goede doel. (Foto: aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Zondag 3 juli kun je weer meefietsen met de Tour de Soes: de gezellige jaarlijkse fietsdag voor alle leeftijden, georganiseerd door regionale Rotaryclubs. Er is voor iedereen een passende route: 15, 30, 60 of 120 kilometer door zomers Noord-Holland. 

Die zondag kunt u zich vanaf 08.30 uur inschrijven bij Museum De Broekerveiling. De tochten starten tussen 09.00 en 11.00 uur. Deelname voor alle afstanden: € 7,50 (volwassenen) en € 2,50 (kinderen tot 18 jaar). 

Opbrengst van de Tour is voor het goede doel: de jeugd in onze regio. Dit jaar: Stichting Help-Elkander: korte vakanties voor minima met kinderen in een uitzichtloze situatie. Stichting Kanz: kansen, onderwijs en logeeradres voor kinderen met beperkingen (bijdrage rolstoelfiets). Stichting Logeerpret: dagbesteding en logeren voor kinderen in moeilijke thuissituatie (bijdrage plantenkas, speeltoestel). Stichting Esdégé Reigersdaal: (bijdrage ‘cradle, ‘communicatiehulpmiddel bij autisme of verstandelijke beperking). 

Uiteraard kan een dergelijk evenement niet slagen zonder de medewerking van sponsoren: Nh1816 Verzekeringen uit Oudkarspel en Adviesgroep het Raadhuis uit Heerhugowaard, ondernemingen met een sociaal gezicht, die midden in de samenleving staan. Organiserende Rotaryclubs: Heerhugowaard-Langedijk, en Dijk en Waard. 

Meer informatie vindt u op: www.tourdesoes.nl.