LSVV raakt in de laatste minuut overwinning kwijt

Nieuwkomer Brian Paul Tesselaar scoorde de enige treffer aan LSVV-zijde bij de eerste competitiewedstrijd van het nieuwe seizoen. (Foto: Michel Bes Sportfotografie | Facebook.com/MBSportfoto)

ZUID-SCHARWOUDE - In de eerste helft was LSVV de bovenliggende partij en scoorde Brian-Paul Tesselaar al in de zesde minuut van de wedstrijd verrassend 1-0.

LSVV-trainer Gideon Reinders Folmer met zijn assistent Jordi Tiktak lieten hun team spelen in het 1-5-3-2 systeem wat vanaf de voorbereiding is ingezet, echter blijkt dat zijn team waarschijnlijk wat meer tijd nodig heeft om hiervan optimaal rendement te halen.

Opvallend in deze wedstrijd was ook dat LSVV aanvallend erg veel over links speelde waar Vitesse’22 zich goed op instelde. In de tweede helft kwam Vitesse’22 sterk uit de startblokken waarop LSVV geen passend antwoord op had. Mede door een goed spelende keeper Mike Bieshaar (speelt normaal in het 2e team van LSVV) bleef de stand lang op 1-0. Martijn Grooff de goaltjesdief van LSVV kwam niet uit de verf door het ontbreken van aanvallende medespelers en was zijn wissel in de 46e minuut door Toine Merk opvallend te noemen. Vitesse’22 bleef opvallend sterk in de tweede helft met een sterk samenspel. Helaas bij een van hun aanvallen kwam William van der Leeden in botsing met een van hun aanvallers op de rand van het strafschopgebied wat de scheidsrechter beloonde met een vrije trap in de 90e minuut die door Max Lodewijks voortreffelijk achter Mike Bieshaar schoot en bracht de stand op 1-1.

In de extra minuten kwam LSVV nog tot enkele kansen en werd bij het nemen van een corner een LSVV-speler onrechtmatig aangevallen echter de scheidsrechter gaf aan ‘niets aan de hand’, oftewel geen penalty.

LSVV; Mike Bieshaar, Maik den Iseger, William van der Leeden, Boy Kansen, Dylan Bruin, Jordy Cretier, Joost Groenveld(80 Aidan Wijker), Bas Kansen, Finn Groot(80 Jort Merk), Martijn Grooff(46 Toine Merk)

Komend weekend (02-10-2022) speelt LSVV uit tegen SV De Meer.