LSVV verspeelt punten in de laatste minuut tegen De Meer

Met de Amsterdamse skyline op de achtergrond gaat Invaller Kamal Qebayli het kopduel aan met zijn Amsterdamse tegenstander. (Foto: Michle Bes, Facebook.com/mbsportfoto)

AMSTERDAM - Op een goed grasveld in A’dam begon de wedstrijd tussen De Meer en LSVV rommelig. Beide ploegen zetten elkaar onder druk, waardoor de duels met name op het middenveld plaatsvonden.

(door Theo den Iseger)

Na drie minuten werd een verre inworp van Jordy Cretier doorgekopt door Maik den Iseger en feilloos ingekopt door Joost Groenveld 0-1. Verder liep de wedstrijd tot de rust zonder grote kansen voor beide teams.

In de tweede helft probeerde De Meer om nog iets hoger druk te zetten met als voordeel dat LSVV meer kansjes kreeg echter wist die niet te verzilveren. De Meer had een aantal goede pogingen, maar een sterk keepende Lars wist een tegentreffer te voorkomen. Uiteindelijk was het Toine Merk die de verlossende 0-2 leek te maken. Helaas bleek niets minder waar. De Meer speelde na 0-2 alles of niets en LSVV liet zich verleiden om meer druk te zetten. Na een soepel lopende aanval viel de 1-2. In de laatste minuut verspeelde LSVV de bal en volgde een onnodige overtreding aan de zijlijn. Tot overmaat van ramp wist De Meer deze kans te benutten 2-2.

Helaas werd opnieuw een zeker lijkende driepunter vergooid.

De Meer-LSVV 2-2, 33e minuut Groenveld 0-1, 81e minuut Merk 0-2, 88e minuut Santen 1-2, 90e minuut Ogenio 2-2.

LSVV speelt komende zondag thuis tegen Uitgeest aanvang 14.00 uur.