BOL boekt tegen De Meern eerste zege in de competitie

Daniël Vos, hier in actie tegen de eerder gespeelde wedstrijd tegen HBOK, scoorde de 1-0 voor BOL tegen De Meern. (Foto: Ed Gootjes)

DE MEERN/ BROEK OP LANGEDIJK - De uitwedstrijd in en tegen De Meern heeft BOL de eerste winst opgeleverd. Door vier doelpunten in de eerste helft kwam BOL op een 4-0 voorsprong. De Meern deed het resterende deel nog wel wat terug, maar kon de achterstand niet meer goed maken.

In het eerste deel van de wedstrijd was BOL dominant. Er kwamen kansen en BOL was zeer effectief in het benutten ervan. Na zes minuten was het al raak. Daniel Vos kon alleen op de keeper af gaan, omspeelde die en tekende voor de 0-1. Na een kwartier kopte Bas Jonker via de grond de 0-2 binnen. Ook de 0-3, vanuit een corner, kwam van zijn hoofd. Nog voordat er een half uur gespeeld was, viel ook de 0-4 van Ruben Beentjes. BOL zat op rozen en leek op weg naar een monsterscore. Helaas zakte het niveau daarna snel; De Meern kwam nog voor rust terug tot 1-4. Na rust speelde BOL slordig, zodat het ook nog 2-4 werd. Twee minuten later kreeg De Meern een ideale kans op de 3-4, maar de makkelijk gegeven strafschop werd tegen de lat geschoten. Het bleef 2-4. Zo pakte BOL de eerste winst en drie welkome punten.

Zaterdag 22 oktober staat thuis de inhaalwedstrijd tegen ZOB op het programma. Aanvang 14.30 uur. Woensdagavond 26 oktober speelt BOL voor de beker, uit tegen Kolping Boys. Aanvang is dan 20.00 uur.