Gratis instuif bij honk- en softbalvereniging The Herons

Sport
Leer de basisbeginselen van honk- en softbal tijdens de instuifdagen bij The Herons.
Leer de basisbeginselen van honk- en softbal tijdens de instuifdagen bij The Herons. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Sporten is belangrijk, en om het vol te kunnen houden moet het ook nog eens leuk zijn! Honk- en softbal zijn sporten die leuk én gezond zijn. Er wordt bijvoorbeeld een beroep gedaan op zowel de conditie als de (fijne) motoriek van de spelers. Daarnaast leer je samenwerken in een team en is dit de enige sport waar je mag stelen en slaan!

Om vrijblijvend te kunnen kennismaken met honk- en softbal organiseert The Herons zondag 11 en 18 december een gratis instuif in Sporthal Zuid, beide dagen van 11.00 tot 12.30 uur. Iedereen in de leeftijd van vijf tot achttien jaar is van harte welkom! Let op: neem zaalschoenen mee en trek sportieve kleding aan.

Tijdens deze instuif worden de beginselen van het gooien en slaan geoefend en wordt er ook een wedstrijdje gespeeld. Ben je 11 december geweest, dan mag je gerust de 18e nog een keer komen. De ‘echte’ trainingen voor komend seizoen beginnen in januari, dus de instuif is een ideaal moment om kennis te maken met honk- en softbal.


Vrijblijvend kennismaken met honk- en softbal. - (Foto: Aangeleverd)

Vooraf aanmelden is gewenst via TC@herons.nl, maar als je op het laatste moment bedenkt dat je langs wilt komen dan mag dat ook natuurlijk. Ook oudere instromers en ‘herintreders’ zijn van harte welkom om in januari een aantal keer vrijblijvend mee te doen. Neem hiervoor ook contact op via TC@herons.nl.

Kijk voor meer informatie over The Herons op www.herons.nl en de social media-kanalen van de vereniging.