LSVV was dicht bij een terechte overwinning

Jordy Cretier maakte de enige treffer aan LSVV zijde tegen SV Hoofddorp.
Jordy Cretier maakte de enige treffer aan LSVV zijde tegen SV Hoofddorp. (Foto: Michel Bes, facebook.com/MBSportfoto)

ZUID-SCHARWOUDE - Trainersduo Gidon Reinders Folmer en Jordi Tiktak kijken er naar uit om na de winterstop eindelijk volledig te zijn plus de positieve ervaring van de jeugdspelers om met de sterkste opstelling te kunnen spelen.

Hoofddorp ging met een sterk samenspel uitstekend uit de startblokken in de eerste helft, echter LSVV gaf hun uiteindelijk geen enkele kans om te scoren behalve een grote kans uit een corner werd er niets weggegeven. LSVV speelde erg compact en was fel op hun eigen helft vanwege het feit dat Hoofddorp vorige week uit tegen AFC’34 met 1-6 had gewonnen. LSVV had zelfs een kans op een voorsprong om voor de rust op 1-0 te komen. Het was ijzig koud met een strakke tegenwind voor LSVV in de eerste helft. Vlak na de rust viel in 53e minuut toch 1-0 voor LSVV door een strak hard schot op afstand door Jordy Cretier en gaf de keeper van Hoofddorp het nakijken. Vervolgens speelde LSVV een uiterst sterke 2e helft, waarbij Hoofddorp de onderliggende partij was. De tegenstander forceerde om een tegengoal te scoren echter door sterk samenspel bij LSVV werd hun inzet terecht niet beloond. De sterk fluitende scheidsrechter Hajjaji Karmal el waren bij het tegengoal van Hoofddorp uit een corner twijfels over zijn beslissing om doelpunt goed te keuren vanwege het feit dat LSVV keeper binnen zijn vijf meter werd gehinderd en werd in de 85e minuut door Kessing de 1-1 gescoord. In de laatste minuten van de wedstrijd werd in het LSVV-strafschop gebied door Hoofddorp nog een penalty verwacht te krijgen echter de speler van Hoofddorp kreeg zijn tweede gele kaart en moest het veld verlaten. Zo bleef de eindstand steken op 1-1 wat een uitstekend resultaat was voor LSVV maar gevoelsmatig had een overwinning ook terecht geweest.

Komend weekend speelt LSVV uit tegen Kolping Boys een echte derby tegen oud LSVV-trainer Rob Klanker plus met een wedstrijd minder gespeeld staat Kolping Boys op een achtste plaats met 13 punten uit negen wedstrijden. LSVV staat op de negende plaats met eveneens 13 punten uit tien wedstrijden. Kom ons LSVV aanmoedigen! Aanvang 14.00 uur.