LSVV niet op volle sterkte thuis onderuit

Op de achtergrond ziet Bas Kansen toe Maik den Iseger en Simon Harte de speler van het Amsterdamse AGB onder druk proberen te zetten. (Foto: Facebook.com/MBSportfotografie)

ZUID-SCHARWOUDE - Gidon Reinders Folmer en Jordi Tiktak kunnen wekelijks niet beschikken over alle selectiespelers het hun bemoeilijkt in hun aanpak. AGB een terechte koploper achter HBC met een hecht team wat elkaar feilloos kan vinden. In de eerste helft kwam LSVV niet aan spelen toe en stonden al snel op 0-3 achter. Boy Kansen ging er in de 30e minuut af met een blessure en werd vervangen door Dennis Toorenburg.

AGB kwam al in de 7e minuut op 0-1 door Biberoglu die vlak voor de goal feilloos inschoot waarna in de 18e minuut uit een afvallende bal Darrazi scoorde die houdbaar was voor Lars van Zijl echter onderweg veranderde de bal van richting. In de 22e minuut scoorde AGB en bracht de stand op 0-3. Na de rust kwam LSVV sterk uit de startblokken en scoorde Sven de Ruiter in de 53e minuut 1-3 echter tegen een sterk samenspel van AGB met een hecht team die er wekelijks staat kon LSVV er verder weinig tegen inbrengen. Simon Harte van LSVV werd in de rust gewisseld door Thom van Overbeek. Als LSVV langer de stand op 0-0 had kunnen houden dan groeit de irritatie bij AGB en reageren op elke beslissing van de scheidsrechter wat negatief voor hun uit kan pakken. Het LSVV-trainersduo bracht nog de volgende wissels om het tij eventueel te keren echter zonder succes t.w. voor Toine Merk en Kick van den Berg kwamen in de 72e minuut respectievelijk Gulali en Martijn Grooff. In de 82e minuut werd Sven de Ruiter gewisseld voor Yassin Aiheve. In de 71e minuut bracht Jordan de Jong de stand op 1-4. Vervolgens bracht AGB in de 89e minuut de stand op 1-5. Tot slot bracht invaller Martijn Grooff in de 90e minuut de stand op 2-5 LSVV zal de komende wedstrijden op volle sterkte aan moeten treden om de nacompetitie te ontlopen, want op de huidige 10e plaats is nacompetitie van toepassing. Komend weekend speelt LSVV uit tegen Vitesse ’22 wat ook weer een lastige tegenstander is.

LSVV; Lars van Zijl( K ), Maik den Iseger( C ),Aidan Wijker, William van der Leeden, Simon Harte,(45e Thom van Overbeek, Boy Kansen (30e Dennis Toorenburg), Toine Merk (72e Gulali), Bas Kansen, Kick van de Berg (72e Martijn Grooff), Sven de Ruiter (82e Yassin Aiheve), Jordi Cretier.