Open dag bij CSV BOL

Sport
Altijd al een keer willen kijken of je voetbal leuk vindt? Dat kan op de open dag van CSV BOL.
Altijd al een keer willen kijken of je voetbal leuk vindt? Dat kan op de open dag van CSV BOL. (Foto: aangeleverd)

BROEK OP LANGEDIJK - Altijd al een keer willen kijken of je voetbal leuk vindt? Dat kan op de open dag van CSV BOL. 

De open dag wordt gehouden voor de jeugd van 6 tot en met 17 jaar en is voor zowel leden als niet leden. Het programma bestaat uit een warming-up, zeskamp en een voetbalclinic die voor iedere leeftijd, jongen of meisje aantrekkelijk is. Een partijtje, penaltyschieten en gatenschieten gaan daar niet bij ontbreken. De clinic wordt verzorgt door Football at first. Een organisatie onder leiding van Jurre van Lingen, tevens speler van de BOL selectie en zijn compagnon.

Naast een leuk programma is ook de kledingleverancier van BOL aanwezig met de voetbalshoptruck. Daar kun je de nieuwe Adidas voetbalschoenen testen bij de wedstrijd op het BOL terrein, tijdens de activiteiten of wanneer je de skillgame van de voetbaltruck gaat spelen. Ook zijn er leuke prijzen te winnen.

Bol is een gezellige voetbalclub waar plezier voorop staat en we met elkaar de strijd aan gaan op de velden. Het paradepaardje is natuurlijk BOL 1 die zich de afgelopen jaren heeft opgewerkt naar de eerste klasse en momenteel zelf op de eerste plek staat. Met veel vrijwilligers en een mooie groep leden is er altijd reuring op de velden van het BOL werk. Aan alle jeugd de kans om hier kennis mee te maken en er samen met de jeugdleden van Bol er een mooie dag van te maken. En wie weet sta jij later ook in het prachtige selectieteam van BOL 1 of de BOL Dames!

Meer informatie en opgeven kan via www.csvbol.nl.