Rene Rootlieb stopt met voetballen bij BOL

Sport
Mister BOL, René Rotlieb, heeft besloten dat het mooi geweest is.
Mister BOL, René Rotlieb, heeft besloten dat het mooi geweest is. (Foto: csv Bol)

BROEK OP LANGEDIJK - Volgend jaar zal René Rootlieb de clubkleuren van BOL niet meer dragen. René maakte afgelopen week bekend dat hij na elf seizoenen onafgebroken deel te hebben uitgemaakt van BOL 1, heeft besloten met ingang van komend seizoen te stoppen met voetballen. 

In al die seizoenen heeft hij de opmars van BOL van derde klasse naar vierde divisie meegemaakt. Niet alleen meegemaakt, maar aan die sportieve sprong opwaarts ook actief bijgedragen. Jarenlang was hij de leider in de verdediging en de laatste jaren ook aanvoerder. Met zijn gedrevenheid, zijn functionele techniek en zijn spelinzicht leidde hij zijn elftal naar menig overwinning en was hij een voorbeeld voor zijn medespelers. Dat René stopt op een moment dat BOL een ongekend niveau heeft bereikt met de promotie naar de vierde divisie, mag als een bekroning op zijn mooie loopbaan worden gezien. 

Op de website van csv Bol zegt het bestuur: ‘We zijn René zeer erkentelijk voor zijn inzet in en buiten het veld. We wensen hem het allerbeste voor de toekomst.’

(bron: csv BOL)