Kim Frantsen brengt eenheid in de look van TV Tulp

Sport
De leden van de competitieteams zijn super trots op hun trainingspakken
De leden van de competitieteams zijn super trots op hun trainingspakken (Foto: aangeleverd)

OUDKARSPEL - Wat begon als grapje is inmiddels uitgelopen tot een heus tenue voor een aantal leden van tennisvereniging TV Tulp. Dankzij Kim Frantsen hebben de leden van twee competitieteams door middel van sponsoren een mooi trainingspak gekregen.

Solidariteit staat bij Kim voorop. Kim (34) vertelt: “Ik zit al vanaf mijn 12e bij de tennisvereniging. Ik vind sowieso dat je je in moet zetten voor je club”. Deze sponsoractie begon eigenlijk als grapje. Toen het hele team een keer met elkaar zat te eten na een toernooi, ontstond het idee. Kim wilde hier iets mee doen en heeft dit toen opgepakt. “Ik vind het tof als je als team allemaal hetzelfde draagt. Je komt veel professioneler over en het is mooi als je dat kunt uitstralen naar buiten.”

Begin sponsoractie

Zodoende begon de sponsoractie. In eerste instantie moest er gekeken worden naar wat voor kleding er nodig zou zijn. Want; er moest zowel voor in de zomer als in de winter mee worden getraind. Dit kwam neer op 4 kledingstukken per persoon: een korte broek, lange broek, (kort) t-shirt en een trui. “De kosten hiervoor waren ongeveer 200 euro per persoon. En dat keer 14 personen”. Hiervoor moesten er dus sponsors gezocht worden. “We zijn begonnen met bedrijven te benaderen in de omgeving of bedrijven waar we zelf gewoon werken” vertelt Kim. “Eigenlijk ging dit heel soepel en was er maar één iemand die niet meer had gereageerd op het eerdere voorstel om te sponsoren”.

Inmiddels hebben ze met het hele team ervoor kunnen zorgen dat iedereen (warm) is aangekleed en alle kosten zijn vergoed door de sponsoren.

Trots op trainingspak

De rest van de leden van de competitieteams zijn ook super blij met de pakken van Under Armour. “Sommige dragen het niet alleen op de tennisclub, maar ook als ze bijvoorbeeld naar de supermarkt gaan” vertelt Kim trots.

Nieuwe uitdaging

Inmiddels is Kim alweer begonnen aan een nieuwe uitdaging binnen de vereniging. “Ik zat eerst als voorzitter al 7 jaar in de wedstrijdcommissie. Onlangs ben ik door Ed Jonker benaderd om mij in te zetten voor de sponsorcommissie van de vereniging. Hij was zelf ook altijd al zo enthousiast en heeft mij weten over te halen. Een mooie nieuwe uitdaging om mij in te zetten voor de club”.

Dankbaar

Kim wil graag haar oprechte dank uitspreken naar de sponsors en tennisvereniging: “Ik ben de sponsors en de club enorm dankbaar dat we dit samen mogelijk hebben kunnen maken. Nu kunnen we als club echt ergens voor staan en ik hoop dat we mooie resultaten kunnen boeken!”

-Tuincentrum Schoutenbos

V-olvodealer Ton van Kuyk

-SGS-SPS

-Maxime bakker airconditioning

-Spaansen bloemen

-AdviesLokaal

-Familie Smit (Smitters)

Meer informatie en op de hoogte blijven van de resultaten van de teams? Volg dan het
Instagram- of Facebookaccount ‘De verloren talenten’.

Door: Suzanne Langendorff