Bluesrock Unplugged met mAaS in Oude Gemaal

Uit
Maas gaat 'unplugged' in het Oude Gemaal.
Maas gaat 'unplugged' in het Oude Gemaal. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Blues & rock-formatie mAaS gaat op avontuur met een uniek 'unplugged' programma. Zondag 24 november staat de band van 15.00 tot 17.00 uur in Het Oude Gemaal aan de Huigendijk 17 in Heerhugowaard. Entree € 10,-.

Blues & rock-formatie mAaS maakt speciaal voor het optreden in Het Oude Gemaal een 'unplugged' programma. Ondanks hun lange muzikale- en podiumervaring zien ze dit als enorme een uitdaging en is in al die jaren nog nooit eerder vertoond. Rock- en bluesnummers, normaal gesproken gespeeld met scheurende elektrische gitaren, synthesizers en beukende bas en drums, nu met het intieme geluid van akoestische instrumenten. Het is kenmerkend voor deze groep gelouterde muzikanten dat ze de uitdaging aangaan; het gaat om het overbrengen van muziekplezier aan het publiek met enthousiasme, professionaliteit en kwaliteit.

Enkele bandleden maakten deel uit van de bekende Crossband, die in het verleden ruim 25 jaar alle podia van Nederland heeft gezien. Wie de andere kant van mAaS wil meemaken kan getuige zijn van een geweldig muzikaal avontuur!