In mei twee dagen feest in Heerhugowaard

Uit
Rapper Donnie is een van de publiekstrekkers op het Popweekend.
Rapper Donnie is een van de publiekstrekkers op het Popweekend. (Foto: Mojo)

HEERHUGOWAARD - Het mag weer! Vrijdag 13 en zaterdag 14 mei zal Heerhugowaard op haar grondvesten trillen tijdens Popweekend Dijk & Waard. Twee dagen lang een muzikaal feest op de IJsbaan in het Kruis. Vrijdag is het meezingen geblazen met optredens van onder anderen Gerard Joling, John West, Mart Hoogkamer, Donnie, Queen Must Go On (winnaars SBS Cover Band, dat moet je zien) en de legendarische Crossband, die speciaal voor deze avond weer bijeenkomt. Zaterdag komt BARCODE XXL langs, met Bizzey, Frenna, Dyna, Team Rush Hour en veel meer.

Hoogkamer & Donnie

Rapper Donnie en zanger Mart Hoogkamer hebben afzonderlijk van elkaar in het afgelopen jaar flinke hits gescoord en bundelen nu hun krachten op de single ‘Bieber van de Kroeg’. Donnie scoorde in het afgelopen jaar grote hits met ‘Bon Gepakt’ met René Froger en ‘Frans Duits’ met Frans Duijts. Mart Hoogkamer had dé zomerhit van het jaar te pakken met ‘Ik Ga Zwemmen’. Of ze ook samen op het podium te zien zijn, moeten we even afwachten, maar een dikke show wordt het sowieso! Overigens scoort John West, samen met Wolter Kroes op dit moment ook een dikke hit met ‘Zeker Niet de Laatste’.

BARCODE XXL met Bizzey, Frenna, Dyna, Team Rush Hour en anderen

BARCODE XXL

De zaterdagavond wordt ook bijzonder. Met het vijf jarig bestaan pakt BARCODE even helemaal uit. Met special effects, confetti, vuurwerk en uiteraard de sfeer die je gewend bent op hun feestjes. En met de vetste artiesten. Onder anderen Bizzey, Frenna, Afro Bros, Team Rush Hour en Dyna zullen het podium betreden. 

“En we hebben verder nog veel bijzonders in ons hoofd! Dus zorg ervoor dat dat je erbij bent, want onze feestjes zijn altijd uitverkocht”, aldus de altijd enthousiaste jongens van BARCODE. 

Scoor nu je tickets

Popweekend Dijk & Waard vindt plaats op het evenementen terrein IJsbaan ‘t Kruis in Heerhugowaard. Tickets zijn nu te koop en kosten slechts 29,50 euro per stuk. Te bestellen via www.popweekenddijkenwaard.nl.