Tuinconcerten van Dijk en Waards muziekduo Anna & Irma

Uit
Eindelijk kunnen Anna & Irma weer voor een live publiek optreden!
Eindelijk kunnen Anna & Irma weer voor een live publiek optreden! (Foto: FB Anna & Irma)

DIJK EN WAARD - Het Dijk en Waardse muzikale duo Anna & Irma verzorgt zaterdag 18 en zondag 19 juni vanaf 14.30 uur tuinconcerten op een speciale locatie: de Ruïnekerk in Oude Niedorp.

“Na het succes van vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer tuinconcerten”, vertelt Anna enthousiast. “De tuinconcerten zijn ontstaan in de coronatijd. We hebben toen wekenlang gespeeld vanuit huis en streamden dat live via Facebook. We verlangden weer erg naar spelen voor live publiek. De tuinconcerten waren een prachtige uitkomst! Helaas kunnen we niet meer terecht op de locatie van vorige keer. De bewoners zijn verhuisd en daarmee ook de Jans Music Hall. We zijn op zoek gegaan naar een andere tuinachtige locatie en die hebben we gevonden in Oude Niedorp: de Ruïnekerk, een prachtige locatie met interessante geschiedenis.”

In de Ruïnekerk staat de voorstelling ‘Anna & Irma’s muziekbingo!’ op het programma. ”Daarin brengen we bekend en minder bekend werk ten gehore. Het belooft weer een gezellige en muzikale middag te worden. De concerten duren ongeveer anderhalf uur met tussendoor een pauze. Bij binnenkomst krijgen bezoekers koffie of thee. Na afloop is er gelegenheid om onder het genot van een drankje na te praten. Wil je erbij zijn, wacht dan niet te lang want vol is vol.”

Reserveer snel je kaarten via www.annaursem.nl of bel 06-25471937.