Vergutas organiseert Meet & Greet Concert in Ontmoetingskerk

Uit
De koorleden staan te popelen om weer te gaan zingen voor publiek.
De koorleden staan te popelen om weer te gaan zingen voor publiek. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Eindelijk is het zover. IKK Vergutas gaat weer voor je zingen. Woensdagavond 18 mei vanaf 20.00 uur verzorgt het koor een Meet & Greet concert in de Ontmoetingskerk aan de Middenweg 168 in Heerhugowaard.

Zoals voor iedereen stond het leven van Vergutas ook ineens op zijn kop. Maar het koor heeft deze periode niet stil gezeten. Bijna de hele coronaperiode is Vergutas blijven zingen.

Het concert in de Ontmoetingskerk is een mooie gelegenheid om de nieuwe dirigent Jorim de Kroon voor te stellen. Momenteel zit hij op het conservatorium van Utrecht in zijn laatste jaar. Pas 26 lentes jong, maar toch heeft hij al enige jaren ervaring met het dirigeren van verschillende koren. 

De avond heeft een gevarieerd programma. Nieuw en bekend repertoire van Vergutas afgewisseld met intermezzo en zang van een jong gelegenheidstrio. Het geheel zal ongeveer vijf kwartier duren. Vanaf 19.30 uur zijn de deuren van de kerk geopend. De toegang is gratis: na afloop kunnen bezoekers een vrijwillige bijdrage schenken.

Kijk voor meer informatie op www.vergutas.nl.