Fijne muziek in ‘t Kerkhuys Spanbroek

Uit
SYA: voorliefde voor meerstemmige muziek.
SYA: voorliefde voor meerstemmige muziek. (Foto: syamusic.nl)

REGIO - In Muziektheater ‘t Kerkhuys in Spanbroek kan weer genoten worden van fijne muziek. Zondag 22 mei vanaf 14.30 uur is het podium voor de zangeressen van SYA. 

SYA bestaat uit drie zangeressen - Amanda Muller, Yvonne Leek en Daphne van de Bor - die zichzelf begeleiden op verschillende akoestische instrumenten zoals gitaar, piano, dwarsfluit, accordeon en mandoline. Zij delen de voorliefde voor mooie meerstemmige muziek. Deze liefde hebben zij vakkundig vertaald naar eigen SYA-arrangementen. Het resultaat is een mooi luisterconcert waarbij er steeds iets nieuws te horen is.

Het met zorg samengestelde repertoire bestaat uit eigen geschreven liedjes en nummers van onder andefren James Taylor, Venice, Dixie Chicks en Crosby, Stills and Nash. Maar ook pareltjes van minder bekende artiesten komen langs in hun programma. Zij zingen zowel in het Nederlands als in het Engels. Laat je verrassen door deze diversiteit aan klanken, die steeds op een verschillende manier samen klinken. Zie ook syamusic.nl. 

Reserveer je tickets via www.syamusic.nl/product/concert_kerkhuys_spanbroek.. Meer info is tevens te vinden op www.kerkhuys.nl.