Zanggroep MiXXt! viert vijftiende verjaardag

Uit
MiXXt! is nog lang niet uitgezongen.
MiXXt! is nog lang niet uitgezongen. (Foto: Aangeleverd)

DIJK EN WAARD - Het is dit jaar precies vijftien jaar geleden dat zanggroep MiXXt werd gestart door een kleine groep enthousiastelingen met passie voor muziek. Inmiddels kan deze hechte vriendinnenclub niet meer zonder hun wekelijkse oefenavond, waarop nieuwe nummers worden ingestudeerd en plek is voor gezelligheid. 

In al die jaren heeft MiXXt een breed repertoire opgebouwd met prachtige ballads en swingende covers uit de hitlijsten. Ook de kerstlijst wordt steeds weer uitgebreid. Mooie herinneringen hebben de acht vriendinnen aan hun vele optredens op de diverse podia, met mooie hoogtepunten als de Uitmarkt en Paradiso in Amsterdam. Bruiloften, verjaardagen, jubilea, huiskamerconcerten, korendagen, tuincentra en ouderendagen hebben zij onder meer al kunnen opluisteren met hun meerstemmig gezang.

MiXXt is echter nog lang niet uitgezongen! Heb je iets te vieren of is er een speciale gelegenheid waarbij je graag muzikale invulling wenst, neem dan contact met ze op! Er is bovendien nog enige ruimte in de agenda vrij voor komende kerstperiode. Voor verdere informatie en boekingen, zie www.meidenvanmixxt.nl.