Bijzonder concert mAaS in Oude Gemaal

Uit
Vlnr. Stuart Kerkhof (piano), John Does (cajon), Cor de Vries (akoestische bas, zang), Ben de Vries(akoestische gitaar, zang) en Hans Kerkhof (akoestische gitaar, zang).
Vlnr. Stuart Kerkhof (piano), John Does (cajon), Cor de Vries (akoestische bas, zang), Ben de Vries(akoestische gitaar, zang) en Hans Kerkhof (akoestische gitaar, zang). (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - Na het succes van het optreden van mAaS in 2019 in Het Oude Gemaal heeft de blues & rockformatie wederom een speciaal programma in elkaar gezet voor het optreden dat ze zondagmiddag 11 december op dezelfde locatie zullen geven. Aanvang 14.00 uur.

Rock- en bluesnummers, normaal gesproken gespeeld met scheurende elektrische gitaren, synthesizers en beukende bas en drums, nu met het intieme geluid van akoestische instrumenten. Het is kenmerkend voor deze groep zeer ervaren muzikanten dat ze de uitdaging zijn aangegaan; het gaat om het overbrengen van muziekplezier aan een breed publiek met enthousiasme, professionaliteit en kwaliteit. Enkele bandleden maakten deel uit van de bekende Crossband, die in het verleden ruim 25 jaar alle podia van Nederland heeft gezien. Wie de andere kant van mAaS wil meemaken kan getuige zijn van een geweldig muzikaal avontuur!

Kaarten zijn verkrijgbaar via poldermuseumheerhugowaard.nl of via deze link. Op de site vind je ook de complete activiteitenagenda.