Waldemar Torenstra in MOMENTUM

Uit
Vlnr. Vincent Croiset, Astrid van Eck en Waldemar Torenstra in 'MOMENTUM'.
Vlnr. Vincent Croiset, Astrid van Eck en Waldemar Torenstra in 'MOMENTUM'. (Foto: Piek )

HEERHUGOWAARD - Waldemar Torenstra, Astrid van Eck, Vincent Croiset en anderen laten in het spannende toneelstuk ‘MOMENTUM’ de achterkant van de politiek zien. Over machthebbers die niet mogen falen, passend in een tijd waarin populaire politieke dramaseries de mens achter de politicus laten zien. Donderdag 16 februari zie je ‘MOMENTUM’ in Cool kunst en cultuur.

House of Cards

Middenin een politieke crisis doet de trouwe First Lady Ebba (Astrid van Eck) er alles aan om de carrière van haar man (Waldemar Torenstra) te redden. Terwijl hun spindoctor uit alle macht het imago in stand probeert te houden, raakt het tweetal in een opeenstapeling van misverstanden en verkeerde beslissingen verder van elkaar verwijderd. Op de avond van het feest ter ere van het vijftigjarig bestaan van de partij stort alles in elkaar. Op dat moment maakt Ebba een rigoureuze keuze. Maar zal haar man haar hierin steunen?

Inleiding

Hoe werk je een idee uit tot een toneeltekst? Welke rol speelt het achterliggende thema van de voorstelling: de mens achter de macht? Samen met Marijn Claes - een van de acteurs uit ‘MOMENTUM’ - is er voorafgaand aan de voorstelling een inleiding waarbij er dieper op deze vragen wordt ingegaan. Tickets voor de inleiding dienen apart gereserveerd te worden.

Meer informatie & reserveren

‘MOMENTUM’ zie je donderdag 16 februari om 20.15 uur in Cool kunst en cultuur. Kijk voor meer informatie en het reserveren van kaarten op www.coolkunstencultuur.nl.