Tiende editie RadioNL Zomertoer in Heerhugowaard wordt memorabel

Uitgaan
Waar is dat feestje? Op ijsbaan 't Kruis!
Waar is dat feestje? Op ijsbaan 't Kruis! (Foto: Radio NL Zomertoer)

HEERHUGOWAARD - Terwijl jij lekker geniet van het zonnetje, legt de organisatie van de RadioNL Zomertoer de laatste hand aan de editie van 2023. Het wordt deze zomer niet zomaar een editie; dit jaar wordt uitgebreid stilgestaan bij het feit dat dit de tiende keer is dat de caravaan van RadioNL, met alleen de allerbeste Nederlandstalige artiesten, naar Heerhugowaard komt!

Zondag 2 juli is het ijsbaanterrein in Heerhugowaard-’t Kruis weer de plek waar je moet zijn als je wilt genieten van mooie muziek en je wilt onderdompelen in gezelligheid. Al vanaf 12.00 uur wordt afgetrapt met de lekkerste muziek. Welke artiesten - het zijn er minimaal twintig! - allemaal naar Heerhugowaard zullen komen, is nog niet bekend, maar het belooft ook dit jaar weer een fantastisch feest te worden met een line-up om van te watertanden! En net als de vorige negen edities is de entree ook nu weer helemaal gratis! DJ Ray & Bruno verzorgen een swingende afterparty voor iedereen die nog even wil nagenieten van een geweldig feest. De show is live te zien en te beluisteren via RADIO NL en TV. 

Win VIP-kaarten

Wil je de RadioNL Zomertoer absoluut niet missen? Rodi Media mag VIP-kaarten verloten, inclusief vier consumptiemunten per persoon. Wil jij kans maken op die exclusieve tickets? Houd Nieuwsblad Dijk en Waard en deze site dan goed in de gaten!

De Zomertoer Heerhugowaard is tot nu toe elk jaar een groot succes geweest. Dit succes heeft de organisatie mede te danken aan de vele sponsors die dit feest elk jaar steunen. De organisatie is er trots op dat voor deze editie een nieuwe hoofdsponsor werd gevonden in J. Schut Reinigingstechniek. 

Meer info op zomertoerhhw.nl