Heerhugowaard LIVE zo goed als uitverkocht!

Uitgaan
Net als vorig jaar is De Edwin Evers Band weer van de partij op Heerhugowaard Live.
Net als vorig jaar is De Edwin Evers Band weer van de partij op Heerhugowaard Live. (Foto: TK Photography)

HEERHUGOWAARD - Zo’n beetje het laatste festival van het jaar, Heerhugowaard LIVE, belooft een prachtig spektakel te worden. De organisatie heeft zojuist gemeld dat alle reguliere kaarten voor beide dagen zijn uitverkocht. Er zijn alleen nog 200 Late Bird tickets te koop. “De verwachting is dat deze ook snel weg zijn, want de kaarten vliegen als warme broodjes over de toonbank”, aldus de organisatie.

Het tweedaagse evenement, dat dit jaar plaatsvindt bij FG Live en buiten bij Strand van Luna, heeft een top line-up. De zaterdag wordt een 80’s en 90’s spektakel en de zondag een echte familiedag. Zaterdag zie en hoor je onder andere Edwin Evers, Queen Must Go On en de lokale helden van The Crossband. En zondag komen heuse wereldsterren naar Heerhugowaard: de DJ’s van Kris Kross Amsterdam sluiten af met een vlammende show en aan het begin van de avond betreedt de wereldberoemde illusionist Hans Klok het podium. 

Het hele programma kun je lezen op www.heerhugowaardlve.nl. De weersverwachting voor het weekend is heel goed: geen regen en een lekker zonnetje, een echte Indian Summer.

De allerlaatste Late Bird-kaarten zijn te koop vanaf 37 euro via www.heerhugowaardlive.nl.