Alle hits van ABBA & The Cats bij Heer Hugo

Uitgaan
Twee toptributebands komen naar Heerhugowaard.
Twee toptributebands komen naar Heerhugowaard. (Foto: Aangeleverd)

HEERHUGOWAARD - De evenementenzaal van Hotel Heer Hugo wordt vrijdag 27 en zaterdag 28 oktober omgetoverd tot feestgelegenheid! Dat weekend komen twee toptributebands naar Heerhugowaard: The BEST ABBA Tribute op vrijdag en The Cats in the House op zaterdag.

ABBA

Met trots presenteert het hotel de komst van The BEST ABBA Tribute op de vrijdag. Met twee top vocale zangeressen aan het front en muzikaal vakmanschap daarachter, waarbij het LIVE musiceren hoog in het vaandel staat, is succes verzekerd voor een avond nostalgie en gezellige muziek voor jong en oud! Natuurlijk treden zij op in kleding uit de jaren 70 en dragen zij zelfs originele kleding zoals ABBA deze destijds droeg. Tevens is The Best ABBA Tribute uitgeroepen tot één van de beste ABBA tributebands ter wereld!

The Cats

Ex-The Cats-leden Piet Veerman en Arnold Mühren zijn blij met de komst van The Cats In The House. Niet alleen omdat zij de Cats-muziek vertolken, maar ook omdat zich inmiddels een eigen geluid ontwikkelt dat volgens kenners in de buurt komt van de sfeer en sound van de originele Cats. De professionele topmuzikanten zorgen zaterdag 28 oktober avondvullend voor één brok herkenbaarheid met alle hits die The Cats in hun carrière hebben uitgebracht. Geniet van onder meer ‘Marian’, ‘Sure He’s A Cat’, ‘Lea’, ‘Be My Day’ en natuurlijk ‘One Way Wind’!

Bestel je tickets

Deze avond kan bijgewoond worden door tickets te bestellen via www.myway-events.nl en zal plaatsvinden in de feestzaal van Hotel Heer Hugo, Gildestraat 2 in Heerhugowaard. Ook zijn er kaarten in de verkoop in combinatie met ‘onbeperkt proeven’ in restaurant ‘Gewoon Lekker’ die ook in deze locatie gevestigd zit. Kaartverkoop verloopt uitsluitend via de website.

Persbericht - ABBA & The Cats - Heerhugowaard.docx

Abba Hotel Heer Hugo 2023 - FB 1200x630px combibanner nr2.jpg

Abba Hotel Heer Hugo 2023 - FB 1200x630px combibanner nr3.jpg

Abba Promo

youtu.be/...

Cats Promo

www.youtube.com/...

Website

www.mywaypromotions.nl

Voor meer informatie of aanvullend interview kunt u contact opnemen met Hugo Kraakman via 06-22979144 of per mail hugo@mywaypromotions.nl

Met vriendelijke groet,

Hugo Kraakman

My Way Promotions

hugo@mywaypromotions.nl // 06-22979144

Uitschrijven

Disclaimer
De informatie in dit e-mailbericht is uitsluitend bestemd voor de geadresseerde en heeft daarmee de status vertrouwelijk. Openbaarmaking, vermenigvuldiging, verspreiding en/of verstrekking van deze informatie aan derden is niet toegestaan zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van een van de bedrijven (Rodi Media B.V., Rodi Rotatiedruk B.V. en Rodi Verspreiding B.V.) binnen de Rodi Holding B.V.. Rodi Holding B.V. wijst iedere aansprakelijkheid af voor schade ten gevolge van een onjuiste, onvolledige en ontijdige verzending en ontvangst van de inhoud van deze e-mail. Wij zijn niet aansprakelijk voor eventuele virussen. U wordt verzocht bij onjuiste adressering de afzender direct te informeren en het bericht te vernietigen. Wij adviseren u om bij twijfel over de juistheid of de volledigheid van het e-mailbericht contact met de afzender op te nemen. Indien u niet akkoord gaat met bovengenoemde voorwaarden dient u deze e-mail direct te retourneren aan verzender, o.v.v. “niet akkoord disclaimer” en dient deze e-mail als niet verzonden te worden beschouwd. Bij gebruik van de inhoud van deze e-mail aanvaardt u de disclaimer.