Artquake Talent Night in B3

Uitgaan
Britt
Britt (Foto: Corine de Ruiter)

DIJK EN WAARD - De tweede editie van de Artquake Talent Night in Poppodium B3 in Sint Pancras wordt zaterdagavond 20 april gehouden. Ook nu weer een avond bomvol met jong, aanstormend, lokaal talent! Deze keer treden de volgende bands, dansers en singer/songwriters op: Staged, Amber, Britt, Luna, Efvy, The Bridge, Flinqq, Nina en Anna & Sarah. Ter afsluiting is er een open podium/ jamsessie. Mocht je dus niet geprogrammeerd staan, kan je evengoed meedoen en het podium van B3 beklimmen! 

Amber presenteert 20 april de Artquake Talent Night. Ze studeert aan het Nova College voor actrice en is op zoek naar een nieuwe uitdaging. Het liefst maakt ze muziek met haar bandje Old Pink, waar ze in zingt, maar op 20 april zal ze voor het eerst een evenement presenteren! En Amber start het Open Podium/ Jamsessie door zelf ook een nummer te zingen, waarbij ze wordt begeleid door een band.

Instagram: @amberduijnx

Staged

Een nieuwe, energieke rockband, bestaande uit de getalenteerde muzikanten: zangeressen Isabelle en Sarah, gitaristen Devin en Anna, drummer Merlijn, pianist Shane en bassist Simon. Hun repertoire omvat zowel pakkende covers als origineel werk.

Instagram: @official_staged

Efvy

Ontmoet Efvy, een muzikante die haar eigen liedjes maakt en ze live uitvoert met een loopstation. Ze begon al op jonge leeftijd met zingen en leerde op haar elfde gitaar spelen. Later pikte ze ook basgitaar, ukulele, drums en keyboard op. Op het podium zie je haar als een echte one-woman band, waar ze haar talent laat zien door verschillende instrumenten te bespelen.

Instagram: @efvy_music

Luna

Luna is een jonge singer-songwriter die in korte tijd een grote liefde heeft ontwikkeld voor zingen en instrumenten spelen. Ze speelt gitaar en piano en schrijft eigen liedjes over dingen die ze ervaart en mensen die ze leert kennen en kwijtraakt. Haar grootste droom is om nummers te schrijven waar mensen zich in kunnen vinden en waarin mensen de vreugde, maar ook de pijn uit hun eigen leven kunnen herkennen.

Instagram: @lunadenijs.music

Britt

Britt zit al sinds haar vijfde op klassiek ballet en leerde veel verschillende dansstijlen: klassiek, modern, jazz, hiphop, tapdance, afro, salsa en floorwork. Ze vindt het heel leuk om choreografieën te maken en daar dan mee op te treden. Ze heeft nu auditie gedaan voor verschillende docent dansopleidingen, met de hoop om van dans haar werk te kunnen maken!

Instagram: @brittdance16

FLINQQ

FLINQQ bestaat uit: Beau (piano en zang), Shane (gitaar en zang), Nikki (bas en zang) en Nova (drums). Ze treden allemaal graag op en genieten van het podium. Ze spelen vooral pop maar proberen ook andere genres! Ze zijn al een tijdje bezig met muziek en willen echt groeien door veel op te treden en zo podiumervaring op te doen. Ook schrijven ze eigen liedjes en laten ze hun muziek graag aan anderen horen!

Instagram: @_flinqq_

Anna en Sarah

Anna en Sarah vormen een muziekduo dat bestaat uit gitaar en zang. Ze brengen prachtige akoestische covers van artiesten als Anouk, Dolly Parton en Pink. Zij zijn pas net samen begonnen als een duo en gaan hier ook zeker mee door!

The Bridge

The Bridge bestaat uit Jasmijn, Alessia & Mike. Ze hebben elkaar een beetje via via ontmoet en kwamen bij elkaar om mee te doen aan de Kleine Prijs 2024. Na de Kleine Prijs bedachten ze dat ze eigenlijk wel verder wilden, sowieso met z’n drietjes en misschien in de toekomst met nog meer mensen. Nu staan ze 20 april in B3 met het nummer Stick Season van Noah Kahan.

Nina

Nina begon op haar vijfde met klassiek ballet, daarna volgde modern en dansmix en vanaf haar tiende tap en streetdance. Haar favoriete dansstijlen zijn tap en modern. Sinds een paar jaar maakt ze samen met haar zussen Britt en Indy, met wie ze de Dans Sisters vormt, eigen choreografieën. En sinds dit jaar maakt ze deze ook in haar eentje. Ze houdt ervan om op het podium te staan, alleen of met een groep.

Instagram: @ninavisser123

Zet 20 april in je agenda, neem je vrienden mee want deze editie mag je zeker niet missen!

Het evenement is van 20.00 tot 00.00 uur en de toegang is gratis. Meer info op www.art-quake.com.

Amber